Předprodej byl ukončen

Cestovatelské kino: Japonsko
KINO / PROJEKCE / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Film

Cestovatelské kino: Japonsko

úterý 24.1.2017 od 20:30
Univerzitní kino Scala, Brno

O akci

Sushi - saké - fugu - anime - gejša - sakura - kimono - samuraj - buddha - císař - technologická velmoc - Hello Kitty - mrakodrapy - smog - Fudži - Kjóto. Málokterá země vyvolává tolik asociací jako Japonsko, málokde najdete na jednom místě tolik paradoxů jako v zemi vycházejícího Slunce. Na jedné straně se Japonsko může pochválit jedinečnou historií, kulturou a silným citem pro tradice. Na straně druhé je to země pokroku. Tato neobvyklá kombinace vede k jedinečnému životnímu stylu. O Japonsku nám povypráví zkušený cestovatel a fotograf Jan Březina.

 

Jan Březina

je profesionální fotograf, cestovatel, lektor a videocaster. Fotografii se věnuje více než 15 let a jeho největší vášní je její spojení s cestováním. S fotoaparátem navštívil 106 zemí světa a postupně začal organizovat fotografické expedice, cesty a workshopy. Završením jeho celého snažení byl úspěšný startup Fripito, který nabízí fotografické průvodce vytvářené lokálními fotografiemi z celého světa. Věnuje se také publikování v časopisech a knihách.

Více informací

Navštivte různé kouty světa z pohodlí domácí hroudy a poznejte krásy přírody, kultury, umění nebo kuchyně, které vás ohromí svou pestrostí a vynalézavostí. Pojďte s námi poznávat svět! 

 

Další akce pořadatele

Pozoruhodné osudy prvorepublikových vil - 10.12.2020 od 18:00, Univerzitní kino Scala, Brno

Cestovatelské kino: Antarktida - 11.2.2021 od 19:00, Městská knihovna v Praze, Praha