Předprodej byl ukončen

Timudej
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Pop, Punk, Rock, Worldmusic

Timudej

čtvrtek 2.2.2017 od 20:30
Metro Music Bar, Brno

O akci

Kapela Timudej se pohybuje na pomezí několika hudebních žánrů jako je taneční world music, electroswing, ska, pop, rock či samba a je proslulá energií nabitými koncerty. V roce 2016 vydala u Supraphonu úspěšné album Ještěně, které se hned první týden po vydání stalo čtvrtým nejprodávanějším albem v ČR. Křest nového alba proběhl v našlapaném pražském klubu ROXY za účasti Cirk La Putyka, DJ Gadjo.cz (Martin Juráček z Radia 1) a dalších hostů.

Více informací

Celé album Ještěně včetně klipů je k dispozici na Youtube:https://www.youtube.com/playlist?list=PLBZ1XyKZ120Ml0xoTcIVV8TMefO1XRO9x

Recenze alba:
“Na třetí album černošické party invenčních muzikantů Timudej s názvem Ještěně si fanoušci museli počkat dlouhých osm let. Čekání se ale vyplatilo, kapela mezitím vyzrála v jednu z nejoriginálnějších a nejzábavnějších formací na tuzemské hudební scéně.” (z recenze alba na HudebníKnihovna.cz 5/2016)

"...hudba, kterou Timudej tvoří, je hudební guláš, jež roztančí i beznohého. Kde jinde najdete pop, swing, sambu, ale třeba i moderní elektronické beaty? Vše poskládané v jednom celku, až kolikrát nechápete, že to může hudebně fungovat. A funguje!" (z recenze alba v Rock & Popu 4/2016)