Předprodej byl ukončen

Sodoma Gomora I Multikill tour
KONCERT / Hudba – Hip-hop / Rap, R&B

Sodoma Gomora I Multikill tour

pátek 31.3.2017 od 21:00
Fléda, Brno

O akci

Sodoma Gomora I Multikill tour 

MAIN stage 

  • Řezník
  • DeSade
  • Dj Ill Rick

Sodoma Gomora ohlašuje nové album a klip THE PERFECT MURDER !!!

BAR stage

DnB I Dubstep I Trap
DJ DUMMY / BassDetox /

DJ AKA / Tynikdy.cz /
Vinfield 
/BarelySound/

Více informací

Řezník a DeSade (dohromady Sodoma Gomora) po třech letech opět spojili síly a příchází se zbrusu novým albem MULTIKILL, které kompletně zprodukovali Coer & Malcuth. „Nápad přišel po hitu Chcípni, kdy jsme zjistili, že takovýhle beaty dohromady s našema hlasama prostě fungujou! Nic takhle heavy na scéně není a do teď to chybělo.“ Osvětluje DeSade vývoj hudebního stylu. CD obsahuje mimo intra a remixu obsahuje celkově 12 tracků a na featech se objevují např. holandští maniaci Dope D.O.D., kalifornská punkrocková legenda Hed PE, dále pak Sean Strange a tradičně i Haades, Heaven a Bushpig s Cumbloodem alias Butcher’s Harem. „Měli sme hroznou radost, že se nám podařilo urvat Dope D.O.D., který tenhle styl v podstatě rozjeli. Poslali sme jim Coerův beat a ten se jim hrozně líbil, takže zajebali úplně brutální sloky. Ještě teď mi z toho stojí Jonáš!“ řekl Řezník o spolupráci.

Desku, jejíchž obal vytvořil malíř Jan Gemrot, je tradičně možné si předobjednat na ZNK SHOPuv různých výhodných balíčcích a získat tak např. album s podpisy, tričkem, plakátem a vstupenkou na křest, který proběhne 16.12. ve Storm. Album vychází 7.12. Spolu s oznámením nové desky byl vypuštěn na světlo světa videoklip THE PERFECT MURDER, který má na svědomí Rashid F. Garipov, a ve kterém hostují již zmiňovaní Sean Strange a Heaven.

Ill Rick
Původem třebíčský DJ ILL Rick šmidlá desky od roku 2007, čili by se dalo říct, že patří mezi léty prověřené veterány scény. Když se ve svých počátcích pohyboval kolem horrorcorové bandy Masový Wrazi, přišel na chuť tvrdšímu hip-hopu, což mu ostatně zůstalo dodnes. Mezi milníky v jeho kariéře správce gramofonních ploten by se dalo mimojíné zařadit účinkování na dvojici dnes již pověstných koncertů Prago Union v pražském Lucerna Music Baru v roce 2010, kde se také objevil jako nedílná součást vystoupení znojemského Phoenixe, kterému kryl záda na mnoha jiných akcích v průběhu let. Ve stejné pozici byl k vidění i s undergroundovou legendou jménem Afu-Ra při jeho vystoupení na festivalu Zámostí. V současnosti funguje jako stálá složka kultovního muzikálního projektu Sodoma Gomora, se kterým už nějaký pátek obráží dekadentní párty po celé republice a všude zanechává kromě markantní útraty na baru setrvávající dojem, že přesně takhle má vypadat party Djing. Kromě tvrdosti a tracků šířících déro můžeme v jeho setech slyšet i klasický hip-hop, g-funk a v poslední době i trap, se kterým ve volných chvílích laškuje nad sklenkou myslivce s kolou.

➕Fotoreport by Párty Brno
➕Videoreport by Framework Studio & FAKE House
.
Vstup v předoprodeji: 200,- Kč +poplatky sítě  
250,- Kč na místě

http://sodomagomora.znk.cz/

https://www.facebook.com/events/1756703244656537/