Předprodej byl ukončen

 "Trabanti v Brandýse n. Labem" s Danem Přibáněm
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

"Trabanti v Brandýse n. Labem" s Danem Přibáněm

úterý 7.3.2017 od 19:00
Kino, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

O akci

...protože v Africe je taky někdy sranda

Sny - malé, velké, nesplnitelné... Kde ale je hranice nesplnitelného? Zkuste ji překročit a uvidíte. Tohle je vyprávění o jejím překročení. O cestě, kterou prý nejde uskutečnit.

Fotografiemi a videem napěchovaná přednáška z cesty dvou malých trabantů napříč jednou velkou Afrikou. Bez 4x4, GPS a ABS, bez jistoty, že dojedeme…
Přednáška o tom, že ne všechno je na černém kontinentu, tak černé, jak to vypadá a ne každý jeho obyvatel si zaslouží jen náš soucit. Přednáška, která chce ukázat Afriku, jak ji vidíte na vlastní oči, když se do ní ponoříte. Ukázat, jak vidí ona nás. Ukázat, co s vámi udělá.

20 000 kilometrů a jedenáct afrických států - Tunisko, Libye, Egypt, Súdán, Etiopie, Keňa, Tanzanie, Zambie, Botswana, Namibie a JAR. Afrika nás pohltila, sežvýkala a vyplivla. Ohromené, odrovnané, odhodlané se vrátit.

Co obnáší projet ji v jednom z nejprimitivnějších aut, jaká kdy byla vyrobena? Co se dělo v trabantech a okolo nich? Jak jsme auta stavěli, jak jsme spali, co jsme jedli, co jsme opravovali, jak jsme opravovali, kdo nás naštval, kdo nás okradl i kdo nás potěšil.

Unikátní fotografie i filmové záběry z cesty, kterou stojí za to podniknout, i když si na ní tolikrát opakujete, už nikdy víc, a když, tak, ne trabantem.  

 

Pořadatel

To nejlepší z trabantů s DANEM PŘIBÁNĚM