Předprodej byl ukončen

K peruánským šamanům za sebepoznáním (repríza)
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

K peruánským šamanům za sebepoznáním (repríza)

středa 22.2.2017 od 19:00
Centrála, Praha

O akci

Jirka Hokr se nedávno vrátil z tříměsíční výpravy do Ekvádoru a Peru a popovídá o zážitcích s medicínou ayahuasca a kaktusem San Pedro, šamany, cestováním a poznáváním sebe sama.

"V první části budu vyprávět o cestovatelsko-šamanských zážitcích z Ekvádoru, kde jsme se ženou navštívili komunitu kmene Tsachillas, kteří se tradičně léčí ayahuascou. Tam jsem zažil dvě ayahuascové ceremonie - jednu ze strany léčeného a druhou z pozice šamana, pomáhajícího léčit místní. Dále vám ukážu obrázky z národních parků s nádhernou přirodou a zkusím přiblížit zážitek z ceremonie s kaktusem San Pedro a potní chýší u Aleja, nejsilnějšího kaktusového šamana, co jsem potkal.
V druhé části popovídám o měsíci, který jsem strávil v Peru s šestičlenou skupinou v rámci první z výprav, které do Peru pořádám. Pět ceremonií s ayahuascou a jedna s tabákem v amazonském pralese nám ukázalo a pomohlo urovnat hluboké vnitřní procesy. Nasledujících pět ceremonií v posvátném místě dávné Chavínské kultury a v energetickém pásmu v poušti Nasca, nám pomohlo zintegrovat zkušenosti z pralesa a ukázalo nám spoustu inspirace."
Druhá část tak bude i trochu lákadlo na výpravy v příštím roce, kde jsou ještě volná místa http://www.energiezeme.cz/#vyprava 
Těším se na vás :)

Jirka při své práci kombinuje šamanské tradice, které se naučil v oblasti peruánských And a Amazonie s moderními poznatky z psychologie. Na práci s energií ve své praxi používá zpěv s šamanským bubnem nebo chřestidlem a pro lepší porozumění nevědomým procesům sáhne pro tarotové karty. Pravidelně navštěvuje Peru, kam také pořádá výpravy za sebepoznáním. Více o jeho práci najdete na EnergieZeme.cz