Předprodej byl ukončen

Papalescu2 - Das Teleskop / křest alba Pardubice
KONCERT / Hudba – Elektronika, Pop, Punk, Rock

Papalescu2 - Das Teleskop / křest alba Pardubice

sobota 8.4.2017 od 20:00
Music Club Žlutý pes, Pardubice

O akci

PAPALESCU2 / KŘEST ALBA DAS TELESKOP 

Není to zrovna obvyklé, aby se na jednom albu sešly hned dvě generace. V projektu Papalescu2, který tvoří Moimir Papalescu a jeho dnes už 12-letý syn Miki, se tak stalo a nyní tato dvojice, doplněná o další spoluhráče, předvede svoji hudbu poprvé naživo ve svém RODNÉM MĚSTĚ!!! 

  První "rodinné" album projektu Papalescu2 vyšlo vloni na Vánoce na vinylu a jmenuje Das Teleskop (dalekohled) a skrz něj můžete nahlédnout nejen do nitra zkušeného hudebníka (Moimir Papalescu), ale i do duše malého kluka (jeho syn Miki). 

A že je album plné veselých i melancholických příběhů - to je jeho největší devízou. Je pestré jako nebe plné hvězd, které blikají na obalu tohoto originálního dílka, které si na křtu u Psa můžete nejen koupit, ale i nechat od jeho protagonistů podepsat... 
 

A co o projektu říká Moimir


Neznám lepší pocit, než sdělovat si myšlenky, aniž by je člověk musel vyslovit.
Je to jistá forma terapie a také jistý druh telepatie. Prostředníkem je tu hudba a radost z ní.
A tuto radost nyní sdílím se svým nejmladším synem Mikim.
Společně jsme před nedávnem vytvořili projekt Papalescu2.
Jako 2 astronauti se nyní pohybujeme vesmírem kolem nás a vysíláme signály prostřednictvím našich přístrojů.
Před nedávnem jsme vydali naše první album Das Teleskop (Dalekohled), které vyšlo na Vánoce 2016 na vinylu.
A právě k němu chystáme nyní i pár koncertů, které budou zároveň koncipovány jako křest tohoto dílka. Jednou ze zastávek bude "domovský" klub Žlutý Pes...
Kdo, s kým a o čem to bude?
Zahrajeme skladby především z nového alba – to má ale necelých 40 minut, a tak je doplníme i několika elektrickými písněmi z mého prvního sólového alba Electric Soul.
Já zde mám tradičně na starost celou tu elektrárnu – synťáky a samplery. Můj dvanáctiletý syn Miki usedne za bicí a také si vezme k ruce různé perkuse. Naši sestavu doplní ještě druhý bubeník Roman Vrána (ex- Piráti, Die alten Maschinen), který bude hrát společně s Mikim další rytmy nebo se budou střídat mezi bicími soupravami a perkusemi. O hladký průběh koncertu se postará slečna Mitsuko (Magnetik), která bude mít na starosti chod sekvencerů a dá-li bůh, zahraje si s námi i náš dlouholetý přítel a souputník Petr Venkrbec (hudební skupina Vltava, Combo FH, Krausberry, Psí vojáciMoimir Papalescu & The Nihilists Official SiteMagnetikDie alten Maschinen).

Pořadatel