Předprodej byl ukončen

Knížecí summer Festival  - Plaské kulturní léto 2017
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Knížecí summer Festival - Plaské kulturní léto 2017

sobota 19.8.2017 od 15:00
Knížecí Pivovar Plasy, Plasy

O akci

Knížecí summer fest bude vrcholem Plaského léta, a proto přijedou vrcholoví čeští muzikanti ze všech možných žánrových koutů hudební scény. Nenahraditelní funk-r&b Monkey Business nám pomohou najet na tu správnou festivalovou náladu. Country Děda Mládek se svým Illegal bandem, rockoví Imodium nebo Filip Zangi s kapelou Purpur, kteří pojedou po funky vlně. Co by to bylo za festival bez rock'n'rollu? O ten se postará Michal Šindelář. Knížecím festivalem se prolne celá řada hudebních žánrů, a nejen proto si ho nenechte ujít!

Chystají se na vás:

Monkey Business

Tyhle týpky snad není potřeba představovat. I přesto, pro připomenutí:  Monkey Business se svým funk-r&b stylem se objevili v roce 2000 a hned po vydání první desky se stali objevem scény. I další čtyři desky se setkaly s nadšenými recenzemi a vyprodanými koncertnímy sály.

Děda Mládek a Illegal band

Česká hudební skupina, která má ve svém repertoáru především country písně Ivana Mládka.

Imodium

Dnes čtyřčlenná broumovská formace Imodium patří po deseti letech existence k české klubové stálici. Na svém kontě má čtyři studiová alba pod labelem Warner music a Supraphon a.s. Řadu klipů a stovky odehraných koncertů z nichž můžeme jmenovat i roli předskokana ve vyprodané O2 Areně zpěvačce Avril Lavigne, nebo v Incheba Areně kanadským Simple Plan, britským Bush nebo americké partě Halestorm. 

Burma Jones

Bohouš Josef v roce 1990 založil skupinu poprockovou kapelu Burma Jones, která v roce 1993 vydala své první album. V roce 2013 se Burma Jones sešla ve své nejúspěšnější sestavě a s velkým úspěchem koncertovala po celé republice. Od ledna 2016 v kapele zpívá Jaro Smejkal, finalista soutěže Superstar 2013.

M.Šindelář

Rock´n´rollový muzikant narozený v Praze s pestrou hudební historií dostal své první bicí, když mu byly tři roky. Na české hudební scéně se pohybuje už od roku 2000 a vystupoval jak sám, tak v kapelách, například s legendárními Katapult nebo X-cover, které si můžete pamatovat z Revival night.

Filip Zangi a Purpur

Vrátit do Česka funk. To je cílem producenta a bubeníka Filipa Zangiho a jeho kapely PURPUR. Docílit toho chce českými texty a tanečními groovy, které si kladou za cíl každého zvednout ze židle. Filip Zangi & PURPUR je kombinací funku, soulu, R'n'B a housu v popovém podání, které osloví široké spektrum posluchačů.

 

Vstupenky v předprodeji 350,-Kč

Vstupné na místě 390,-Kč

Děti do 10 let v doprovodu rodičů - zdarma