Předprodej byl ukončen

Metal Core Night – Plaské kulturní léto 2017
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Metal

Metal Core Night – Plaské kulturní léto 2017

sobota 9.9.2017 od 20:00
Knížecí Pivovar Plasy, Plasy

O akci

Metal core night 9.9. pořádně otřese vašimi ušními bubínky. Do Plas se chystají zvučná jména české rockové scény, aby se rozloučili s létem a zároveň rozpoutali rockové peklo. Do kytarových strun v Plasích hrábnou metaloví Hentai Corporation, Cocotte Minute nebo žánry prolínající se Kohout plaší smrt.

 

Hentai Corporation

Hentai Corporation je česká hudební skupina z Prahy založená roku 2005, která sama sebe řadí mezi styly thrash metal a rock 'n' roll. Kapela vyniká svými osobitými a živelnými vystoupeními, svými neotřelými instrumentálními linkami a vokálem Radka Škarohlída

Cocotte Minute

Již od první desky patří CM na špičku české crossoverové scény. Kapela vyniká svým nezaměnitelným syrovým zvukem a neobvyklým charismatickým hlasem zpěváka Zellera, který navíc neváhá svými texty obsáhnout témata, do kterých se většina textařů v české kotlině bojí pouštět.

Kohout plaší smrt

Kohout plaší smrt je kapela založená roku 1996 v Liberci. Jednoho dne, v nenápadně vyhlížející garáži blízko studentských kolejí, se to prostě stalo. Název byl vyřčen a osud tak zpečetěn. Po celou dobu o sobě kapela tvrdí, že hraje punk, ale vlastně ne zas tak úplně. Tu více, tu méně se v různých epizodách své existence nechala unést do žánrů tu více, tu méně příbuzných, nikdy však neopustila svou cestu, tedy hrát především to, co ji baví.