Předprodej byl ukončen

Česká noc v Plasích – Plaské kulturní léto 2017
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Česká noc v Plasích – Plaské kulturní léto 2017

sobota 23.9.2017 od 20:00
Knížecí Pivovar Plasy, Plasy

O akci

Předposlední akci pod širým nebem za doznívajících letních paprsků si všichni rádi připomeneme horké letní noci, zhoupneme se v bocích a zabroukáme si pod zářijovými hvězdami Hvězdářku od UDG. Těšit se ale můžete i na další české kapely a jejich chytlavé písně. Konec léta nemusí být smutný. Přijďte si ho udělat pěkný, veselý a spolu s českými muzikanty se těšit na další sezóny.

 

UDG

UDG je česká pop-rocková hudební skupina pocházející z Ústí nad Labem. V roce 2004 zvítězili v soutěži Coca Cola Popstar, následně vydali čtyři studiová alba Ztraceni v inspiracíchBuď a Nebe, 'Autoportrét a Akrobat'.

Kečup

Metalovým Kečup vyšlo jejich první CD s názvem Čau brouku v roce 1994. Kečup se postupně zapsal do podvědomí fanoušků melodickými rockovými písničkami a v posledních letech patří mezi uznávané rockové formace. První velký úspěch zaznamenal Kečup v roce 1998, kdy písnička s názvem "Slepá" obléhala několik týdnů hitparády některých rádií v ČR.

Galileo

Bigbeatová partička z Plzeňska fungující od roku 2004, v níž se vystřídala celá řada profesionálních muzikantů uzavře noc plnou českých hudebních hitů v Plasích.

 

Vstupenky v přeprodeji 190,-Kč

Vstupné na místě 230,-Kč

Děti do 10 let v doprovodu dospělých - zdarma