Předprodej byl ukončen

Koncert Talaqpo + Král Doubek+ filmy Rebeky Uličné
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Worldmusic

Koncert Talaqpo + Král Doubek+ filmy Rebeky Uličné

pátek 21.4.2017 od 19:30
Expediční klubovna, Brno

O akci

Komponovaný večer, kde zahraje kapela Talaqpo, své sólo bude mít Jakub Orel Tomáš aka Král Doubek a své nejnovější krátké dokumenty představí Rebeka Uličná. Trojici spojuje inspirace cestami, dalekými i blízkými krajinami, neobyčejnými setkáními.  

TALAQPO

Talaqpo mísí vlivy world music (Indie, Balkán, Afrika, Sibiř, Střední Asie), minimalismu, experimentální hudby, volné improvizace, akustického rocku, lidové hudby, jazzu i zvuky z přírody či z kuchyně. Komplexní rytmy, východní stupnice, nevšední zvukové kombinace, překvapivé zvraty, rafinované improvizace, bicí ozvláštněné perkusemi a objekty, brilantně groovující struny i zlobivě neučesané smyčce, proměnlivá barva zpěvu v orientálních a afrických jazycích -  Talaqpo vytváří pestrou směs různorodých příchutí, která stojí za to ochutnat. Kvartet přijede do Brna s novým albem Haroka.

Lucie Páchová- zpěv, Mejla Jakeš- housle, Šimon Marek- violoncello, Jan Chalupa- bicí
http://talaqpo.bandcamp.com/

http://harokatalaqpo.bandcamp.com/

 

KRÁL DOUBEK

Lesní hudba, hořká poezie, otevřené ladění, temná duše. Král Doubek a jeho emotivní písně, které koření možná až v rodné Mladé Boleslavi, kde se kdysi potkali s Lucií.

https://vimeo.com/112581668

 

REBEKA ULIČNÁ

Slovenská filmařka Rebeka Uličná, dramaturgyně společnosti Loupfilm, představuje pár filmů z vlastní indie superlow-budget produkce, která vznikala pro čirou radost. Miniportréty výjimečných lidí z Ukrajiny, Slovenska, ČR a Maďarska.

K placce CD Talaqpo jako bonus placka čapatí!

 

Více informací

http://bandzone.cz/oaking