Předprodej byl ukončen

Patrik Kee - Otevírám
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Worldmusic

Patrik Kee - Otevírám

čtvrtek 18.5.2017 od 19:00
KD Rubín, Brno

O akci

Zveme Vás na koncert Patrika Kee, který proběhne v rámci vydání nového CD "Otevírám" i u nás v Brně.
Uslyšíte skladby jak z nového alba tak i ty starší a nebudou chybět ani oblíbené improvizace tady a teď.
CD "Otevírám" bude možno zakoupit přímo na místě před i po skončení akce s možností autogramu.
 

 

 

Více informací

Ostravský zpěvák, skladatel a hlasový improvizátor Patrik Kee je umělec, který dokáže během pár minut strhnout publikum velmi nenásilnou formou do úžasného světa jeho srdce, tónů, hudebních vln, ozvěn a nečekaných zvukových proměn.

Způsob, jakým Patrik Kee svou tvorbu na koncertech na posluchače přenáší, míří neomylně přímo do jejich srdcí a otevírá v nich bezeslovný rozhovor s jejich krásným vnitřním Já - sami se sebou. Patrik k tomu dává bezmezný prostor a bezpečí. Jak to dělá? Jednoduše! Sám je totiž takový! Od milujícího otevřeného srdce do vašeho srdce. Mnohé z jeho melodií a písní totiž vznikají teprve až na pódiu, z okamžité atmosféry, z okamžitého pocitu či nápadu! Mnohé z nich proto už nikdy znovu neuslyšíte, neboť jsou jako pomíjivá mýdlová bublinka dílem momentálního okamžiku.

Mimo sólová vystoupení spolupracuje také s herečkou Gabrielou Filippi a jejím Léčivým divadlem, spoluvytvořil hudbu k magazínu pro děti "Draci v hrnci" na ČT:D, spolupracoval na hudbě k filmu Ostravak Ostrawski,

další informace najdete na www.patrikkee.cz