Předprodej byl ukončen

Cestovatelské kino: Kuba
KINO / PROJEKCE / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Film

Cestovatelské kino: Kuba

čtvrtek 25.5.2017 od 20:30
Univerzitní kino Scala, Brno

O akci

Neodolatelné slunce, míchané drinky, exotická kuchyně, nakažlivá hudba, talentovaní tanečníci. Kuba už desetiletí láká do svých osidel cestovatele z celého světa. Ale každé peso má druhou stranu, a i v této lákavé zemi kontrastuje tradiční kubánská zábava s nízkou životní úrovní. Seznamte se s místem nedotknutým západním světem a s nádechem socializmu, které naleznete už jen málokde. Provázet nás bude cestovatelka Michaela Poborská.

Michaela Poborská

je garantka zájezdů v CK, pro kterou jsou objevování a příprava rozmanitých cestovatelských výzev denním chlebem. Karibská oblast a Latinská Amerika tvoří nejen její profesní akční rádius, ale i srdcovou záležitost. Z kancelářské klece se ráda nechá vytrhnout k různým bláznivým projektům, například od zachraňování mořských želv v Mexiku, přes plavbu u břehu Ohňové země, cyklotúru přes Maroko až po putování Laponskem na běžkách v survival variantě.

Více informací

Navštivte různé kouty světa z pohodlí domácí hroudy a poznejte krásy přírody, kultury, umění nebo kuchyně, které vás ohromí svou pestrostí a vynalézavostí. Pojďte s námi poznávat svět!