Předprodej byl ukončen

Let's Dance Festival 2017: Gala Oriental Show
FESTIVAL / KONCERT / VÝSTAVA / Hudba / Umění

Let's Dance Festival 2017: Gala Oriental Show

pátek 28.7.2017 od 20:00
Divadlo ABC (Městská divadla pražská), Praha

O akci


Dechberoucí show plná barev, tance a krásy! Opravdová oslava umění orientálního tance s mezinárodními hvězdami z celého světa. Třicet tanečnic v jedné choreografii,  multižánrový koktejl k oslavě 20 let Centra Tance a mnohem víc! Moderuje skvělá Dáša Zázvůrková. 

Jen se tak "zavrtět"... Tak si většina lidí představuje orientální tanec. Přijďte se podívat na jedinečnou taneční show a poznejte jeho pravou krásu! 

Účinkují: orientální tanečnice Bina (Francie/Tunisko), Leila (Srbsko), Paula Palomares (Španělsko), Halka Tytykalová (Slovensko), Kathreen Derouet (ČR) a další hvězdy české i mezinárodní taneční scény.

Přijďte se pohodlně zabořit do sedadel divadla ABC a užít si překrásnou večerní show Gala Oriental s hvězdnými hosty! 

Více informací

Cílem již 12. ročníku Let´s Dance Prague International Festivalu (27.-30.7. 2017) je zprostředkovat setkání s tanečními mistry nejen tanečníkům-profesionálům, ale zejmé­na přiblížit různé taneční styly široké laické veřejnosti tak, aby se mohla s tancem seznámit nejen pasivně v rámci doprovodných akcí. Vrcholem festivalu je páteční Gala Oriental Show.

A co všechno jsme pro vás dále připravili?

Samozřejmě jako každoročně si nenechte ujít workshopy se zahraničními i domácími hvězdami a soutěž orientálních tanečnic Let’s Dance Prague Oriental Competition. Sobotní večer bude věnován všem tanečnicím a tanečníkům bez rozdílu tanečního stylu a proto neváhejte, provětrejte své kostýmy a přihlaste se na Open Dance Stage! Po vystoupeních večer volně naváže na Let’s Dance Night. Těšte se na párty, letní drinky a možnost vyhrát zajímavé ceny v soutěži!

Těšíme se na vás!