Předprodej byl ukončen

Knihovny palmových listů
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Knihovny palmových listů

neděle 25.6.2017 od 19:00
Studio K3, Praha

O akci

Přednáška a společná meditace

Hosté večera: Pavel Krejčí (ČR), Nádí Palanisamy Chinnappa  (Indie)

Knihovny palmových listů vznikly před více než 7 tisíci lety. V současné době je v Indii několik takových knihoven, v nichž se nacházejí informace o osudech kontinentů, zemí, národů a lidí, kteří se někdy v budoucnu přijdou na svůj osud zeptat.

V roce 2010 poprvé navštívili dva nádí (čteči) palmových listů Evropu a nyní na krátkou návštěvu opět přijíždí Nádí Palanisamy Chinnappa. 

 

Setkání se čtečem palmových listů, Nádím Palanisamym Chinappou, je vždy silné, inspirující a když se uvolníte, dostaneme se společně mimo čas a prostor, do energií, kdy dávní mudrci psali naše příběhy do palmových listů...

Více informací

Nejvíce utrpení v našem životě pramení z toho, že se neustále stahujeme kolem svého Já. Dobrou zprávou je, že máme možnost prostřednictvím palmového listu nahlédnout do těch částí života, které jsou předurčeny, postupně vyčistit karmické bloky, zažité rodinné a rodové vzorce, uvolnit se a otevřít jedinému plánu, proč jsme tady. 

Dovolme si prožívat vlastní život v mnohem větší harmonii, bez zbytečného stresu. Náš osud je ve značné míře předurčen. Jak? Je popsán v 6 tisíc let starých svitcích, uložených v knihovnách palmových listů v Indii. Palmové listy nemají punc předpovědi, jsou celostní transformací člověka této doby. 

Palani vám řekne, jak se stal čtečem pradávných palmových listů, v nichž jsou popsány osudy lidí, kteří se někdy přijdou zeptat na svůj životní plán, a rád zodpoví vaše otázky. Pavel vám bude vyprávět, jak se začetl do knihy o knihovnách palmových listů, odjel do Indie, a jak se mu život změnil od základů.