Předprodej byl ukončen

Electro Swing Open Air
FESTIVAL / KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika

Electro Swing Open Air

pátek 1.9.2017 od 18:00
AHOY, Brno

O akci

Přijď zakončit léto pod širým nebem v rytmech Electro Swingu do areálu AHOY, který se nachází v blízkosti Brněnské přehrady! 🎷🎩👠

Dr. Zeppelin (Electro Swing Bohemia) & Tomáš Zetek (saxofon)
Jestli má někdo hlavu v oblacích, pak je to právě tento DJ. Čahoun z Ostravy se na parket nebojí vletět s ryze klasickými swingovými songy. Včas však dokáže vycítit, kdy je ta správná chvíle přeřadit na tvrdší electro-swingové frekvence. Připravte se na odlet, jeho rovné beaty vás s lehkostí vzducholodě vynesou do tanečního nebe.

Paolo Di Maki (Electro Swing Bohemia)
Ležérní švihák, jehož domovem jsou slavné Karlovy Vary. Jeho hudba je léčivá jako minerální prameny a návyková jako chuť lázeňských oplatek. Zaručeně vás dostane svým jedinečným citem pro beaty, melodii a rytmus. Paolovy electro-swingové sety s houseovým podtextem jsou jako stvořené pro dlouhou taneční noc. Nezapomeňte si utáhnout tkaničky u bot.

Swing Garden (Electro Swing Bohemia)
Statný dlouhán s jemnou duší a šlemi na správném místě. Jeho DJské sety vás chytnou a nepustí. Servíruje svérázné a hravé mixy tradičního jazzu, swingu a rock’n’rollu s přechodem k modernímu electro-swingu, funky a latino. Když zahraje Swing Garden, nohy se vám samy rozeběhnou po parketu.

Slepi (Prigl Boat)

Více informací


Open Air:
18:00 - 19:30 - Slepi
19:30 – 21:00 - Paolo di Maki 
21:00 – 22:30 - Swing Garden 
22:30 – 00:00 - Dr. Zeppelin + Tomáš Zetek

Afterparty: 
00:00 – 02:00 – Paolo di Maki 
02:00 – 04:00 – Swing Garden

Sleduj nás na Events 4U a PRIGL BOAT.

Vstupné v předprodeji 150 Kč
Na místě 200Kč

Kapacita klubu pro afterparty je omezena na 300 osob.