Předprodej byl ukončen

Kurz Access Bars Potštejn
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA

Kurz Access Bars Potštejn

středa 26.7.2017 od 10:00
U Štěpánků, Potštejn

O akci

KURZ ACCESS BARS® POTŠTEJN 
STŘEDA 26. ČERVENCE 2017 10:00 - 18:00

Co je to, o čem jsme vždy věděli, že je možné a nikdy jsme to nebyli schopni najít?

ACCESS CONSCIOUSNESS® - "Přístup k vědomí", jehož zakladatelem je Gary Douglas a nejbližším spolupracovníkem Dr. Dain Heer je světové hnutí, vytvářené každým, kdo se k němu přidá. Počet zemí, ve kterých je "Access" zastoupen v celosvětovém měřítku v posledních dvou letech rapidně vzrostl ze 40 na 173 a každý jednotlivý facilitátor nebo terapeut je jeho součástí. Hlavním cílem Access je vytvořit svět vědomí a jednoty, kde všechno existuje a nic není odsuzováno.Co kdybychom mohli vyléčit ty oblasti našeho života, které pro nás nefungují tak, že fungovat začnou a přinesli více radosti, výběru a vědomí tělesné schránce, životu a a životnímu stylu? Jak se naučit žít život bez stresu a těžkostí?

Lektor a terapeut Access Bars® ZUZANA ŠTĚPÁNKOVÁ Vás zve na certifikovaný kurz, na kterém se tuto unikátní metodu "Přístupu k vědomí" můžete snadno  naučit.

Během terapie Bars® se trénovaný terapeut lehce dotýká 32 bodů na hlavě, což uvolňuje elektromagnetický náboj, který je "uvězněn" v mozku po dobu i mnoha životních cyklů myšlenkami, emocemi a pocity. Představte si, že někdo by mohl zmáčknout knoflík a ztlumit ten hlas v hlavě, který nám tvrdí, že nejsme dost dobří, nebo, že si nemůžeme splnit to, co jsme si vysnili. Hlas přicházející právě z těchto elektromagnetických nábojů nám brání uvěřit, že můžeme žít život, o kterém jsme vždy věděli, že je možný. To je to, co Bars® začnou odemykat - prostor BÝT SÁM SEBOU.

ACCESS BARS® je prvním certifikovaným kurzem v Access Consciousness® a mnozí z Vás, kteří jste se už buďto s terapií Access Bars® nebo s kurzem, kde se lze lehce a snadno Bars® naučit setkali víte, či tušíte, že tímto kurzem to teprve začíná a otevře se před Vámi nekonečno možností a dalších výběrů. Kurz je celodenní a Access Bars® se naučíte snadno a lehce. Dostanete všechny potřebné informace k tomu, abyste byli schopni provádět terapii Access Bars® pro klienty i pro sebe. Jak by to mohlo být jestě lepší?

Více informací

Kurzovné: 5 900,- Kč

Vaše vstupenka 50,- Kč slouží k zajištění místa na kurzu a bude odečtena z ceny kurzu.

Více podrobností ke kurzu a k cenám zde:  Zuzana Štěpánková 608327697 zuzana.stepankova@googlemail.com, http://accesszuzanagaia.simpl.com 

http://www.accessconsciousness.com/en/class-catalog/core-classes/bars/access-bars-class-ec12c330/