Předprodej byl ukončen

Dekstone HighJump Cup vol. II
FESTIVAL / KONCERT / SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika, Pop, Punk, Rock / Sport

Dekstone HighJump Cup vol. II

1. – 2. září 2017 od 14:00
Lom u Trhové Kamenice, Trhová Kamenice

O akci

Jsme závod v jednom z nejatraktivnějších extrémních sportů s pravidelnou účastí nejlepších českých skokanů, nadupaný doprovodný program, koncerty a DJ´s, to je HighJump Cup.

Druhý ročník poháru v extrémních skocích do vody v otevřené přírodě, proběhne v prostředí žulového lomu u Trhové Kamenice v termínu od 1. do 2. září 2017.

Návštěvníci se mohou těšit na dvoudenní program složený ze skokanského závodu z platformy 12 a 16 metrů nad vodní hladinou. Dále pak závod ze speciální houpačky. Atraktivní součástí jsou také exhibiční skoky těch nejlepších a nejodvážnějších skokanů z výšky přes 20 metrů.

Na své si přijdou na HighJumpu i milovníci hudby. V pátek a v sobotu jsou po skončení závodů připraveny zahrát kapely Volant, Dukla Vozovna a další. Pro milovníky taneční hudby pak nebudou chybět ani vystoupení DJ´s.

Pro návštěvníky akce bude v areálu připraveno nejen občerstvení s vychlazeným pivem, ale také dostatečně velké parkoviště, stanové městečko a nezbytné hygienické zázemí. Stanování i parkování je zdarma, tzn. součástí vstupenky na akci.

 

Více informací

Další info na www.highjumpcup.cz

Facebook: facebook.com/highjumpcup/

FB událost: facebook.com/events/365667553849751/