Předprodej byl ukončen

Portless feat. Henry D
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Portless feat. Henry D

sobota 25.11.2017 od 20:30
MusiClub Drago, Nový Jičín

O akci

V sobotu 25. listopadu 2017 nám v MusiClub Drago zahraje PORTLESS feat. Henry D!!! V současné době vystupuje Portless spolu s rapperem Henry D!!!

Zároveň zde proběhne Křest posledního CD BACK!!! Kmotrem CD bude český herec Jirka MÁDL.

Jako host se představí skupina JegR, takže bratři Ryparové spolu na scéně...
"zahrajeme s Rene Rypar i některé naše písničky od Eleison ! :-)"

Skupina PORTLESS - do roku 2012 známá jako Support Lesbiens, se v témže roce - po rozpadu kapely Support Lesbiens, přejmenovala. Současnou sestavu tvoří Kryštof Michal a další tři členové původní kapely Support Lesbiens Jan Daliba, novojičínský rodák René Rypar a Zbyněk Raušer.

Během krátké chvíle si získala zpět svou posluchačskou základnu a v letech 2013 až 2017 odehrála většinu významných letních festivalů a řadu dalších koncertů.

Skupina PORTLESS vydala na konci dubna 2017 své druhé album s názvem BACK. Deska je logickým vyústěním hudební spolupráce s rapperem Henrym D, který s kapelou již třetím rokem vystupuje na koncertech. Na desce dále spolupracovali DJ Negative a DJ Rido.

PORTLESS se svou novou deskou částečně vracejí ke kořenům hardcoreové scény z počátku devadesátých let, ovšem s moderním zvukem a aranžemi. Všechny písničky vznikaly s důrazem na koncertní provedení.

„Dlouho jsem si přál udělat takovou desku. Baví mě kombinovat tvrdé kytary a moderní samply,“ říká kytarista René Rypar.

Přijďte se přesvědčit sami, jak kapela PORTLESS s Henry D válí!!! Nudit se u tohoto koncertu určitě nebudete!!!

open od 19 hod, start akce od 20:30 hod

Pořadatel