Předprodej byl ukončen

Pekař & Jakub Děkan
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Pekař & Jakub Děkan

čtvrtek 16.11.2017 od 20:30
MusiClub Drago, Nový Jičín

O akci

Na čtvrtek 16. listopadu 2017 jsme pro Vás v MusiClub Drago připravili společný koncert Českého slavíka v kategorii Objev roku PEKAŘE a JAKUBA DĚKANA se svým Bandem!!!

PEKAŘ je mladý písničkář, který v květnu 2017 debutoval albem #Pekař. Dobrou pozici mu připravilo několik singlů, z nichž nejvíc zaujaly Bůh a Tančím. Právě skladbou Bůh se Pekař prezentoval v nominacích na Objev roku 2016 v Českém slavíku Mattoni… a zvítězil!!!
Pekař je stoprocentním autorem všech skladeb, aranžérsky a instrumentačně mu vypomáhají spříznění hudebníci ze skupiny Rybičky 48 Petr Lebeda, Ondra Štorek a “český Lemmy” Kuba Ryba. Kromě osobní výpovědi jsou hlavní devizou Pekařových skladeb uvěřitelnost a empatie.

JAKUB DĚKAN je liberecká ikona tuzemské hudební scény, vystupující na pódiích se svou kapelou. Spolupracoval s interprety jako jsou např. Paulie Garand, ATMO music, Just Try, Rybičky 48, UDG a další.
Nyní se zaměřuje na moderování společenských akcí, uvádění večírků a galavečerů, ale především působí jako frontman kapely Jakub Děkan Band.

otevřeno od 19 hod, start od 20:30 hod

Pořadatel