NeFeNeFi - nejkratší filmový festival
KINO / PROJEKCE / Film – Krátkometrážní

NeFeNeFi - nejkratší filmový festival

pátek 14. června od 18:00
Velvarská Záložna, Velvary
Vstupenky
Cena 150
prodej do 14. června

O akci

Přehlídka krátkometrážních filmů 

Již třetí ročník filmového festivalu NeFeNeFi se letos koná poprvé v malebném městě Velvary, pod záštitou města Velvary a starosty PhDr. Radima Woláka.

Jak již nadpis napovídá, zkratka NeFeNeFi znamená Nejkratší Festival Nejkratších Filmů, který trvá jen jeden den!

Prezidentem a zakladatelem festivalu NeFeNeFi je trojnásobný držitel českého lva,

kameraman a režisér, F.A. Brabec. I s ním se na slavnostním promítání a předávání cen můžete setkat.

Více informací

 

Již třetí ročník filmového festivalu NeFeNeFi se letos koná poprvé v malebném městě Velvary, pod záštitou města Velvary.

Jak již nadpis napovídá, zkratka NeFeNeFi znamená Nejkratší Festival Nejkratších Filmů, který trvá jen jeden den!

Prezidentem a zakladatelem festivalu NeFeNeFi je trojnásobný držitel českého lva, kameraman a režisér, F.A. Brabec. I s ním se na slavnostním promítání a předávání cen můžete setkat.


Festival vznikl v roce 2021 na pozemku kameramana a režiséra F.A. Brabce, přičemž se na něm promítalo velké množství krátkých filmů. Festival sloužil jako velkolepá přehlídka nadějných filmových počinů. Po promítání přišla bouřlivá a obohacující diskuse a další hodiny zábavy a poznávání ostatních filmařů, což je také i naším hlavním cílem.

Posláním festivalu je sdílet radost a zkušenosti z natáčení filmů mezi nadšenými filmaři a podpora a rozvoj jejich tvůrčí nápadů a dovedností.

Festival se koná 14. 6. 2024 ve městě Velvary a rozhodně se máte na co těšit. Pokud jsi z filmové školy, nebo tvoříš filmy pro sebe a pro radost, tak nám rozhodně neváhej své dílo zaslat a třeba bude vybráno do hlavní soutěže! Přijímáme pouze ty nejkratší kousky, a máme tedy kategorie filmů do jedné, tří a pěti minut! Tak k nám přihlas i svůj film a přijeď za námi na festival do Velvar! Více informací, jak se přihlásit a jaké jsou podmínky přihlášení najdeš v záložce "Přihlášky".

Celý festival NeFeNeFi začíná slavnostním příchodem na červený koberec v 18:00následuje promítání nominovaných snímků v 19:00 a ve 21:30 festival vyvrcholí slavnostním vyhlášením a předáním cen od hvězdné poroty.  ​

Po vyhlášení všech cen, budeme rádi když s námi zůstanete a užijete si volnou zábavu. Pro další informace sledujte náš Instagram a Facebook, kde se postupně dozvíte všechny potřebné podrobnosti. 

Pořadatel

Velvarská Záložna/Sladovna/Účko