Předprodej byl ukončen

ECHOES /Electronic Music Festival/ - SLOW MAGIC /USA/, Ink Midget /Sk/, Nobodylisten
KONCERT / Hudba – Elektronika, Hip-hop / Rap, R&B

ECHOES /Electronic Music Festival/ - SLOW MAGIC /USA/, Ink Midget /Sk/, Nobodylisten

úterý 9.6.2015 od 20:00
Brněnská přehrada, Brno

O akci

První ročník elektronického festivalu Echoes se bude konat v prostorách brněnského přístaviště na přehradě v klubu AHOY.

★ SLOW MAGIC /USA/
★ INK MIDGET /SK/
★ HIMALAYAN DALAI LAMA live
★ NOBODYLISTEN
★ FROZEN VAN silent movie live soundtrack

Echoes, to je spojení živé elektronické hudby doprovázené vizualizacemi a světelnými instalacemi pod širým nebem, u vody, na pláži v přírodě. 

Headlinerem prvního ročníku bude vesmírný elektronický snílek SLOW MAGIC z USA, který má za sebou tour například s Gold Panda nebo XXYYXX. Redbull si ho vybral mezi celosvětové talenty současné elektronické hudby.

Více informací

Slow Magic /USA/

Slow magic je snílek a elektronický vizionář, který se po vydání debutové alba Triangle v roce 2012 stal mezinárodní hvězdou. Jel tour s umělci jako jsou Gold Panda a XXYYXX. Pod Dowtown records vydal album How To Run Away, které představí právě v Brně. Je to talent, který udává směr nové elektronické scény. Slow Magic, to je hudba hraná vaším nejlepším imaginárním přítelem.
www.slowmagicmusic.com

Ink Midget /SK/

Slovenský producent Ink Midget patří navzdory svému mládí k tomu nejkvalitnějšímu, co se na československé klubové hudbě za poslední roky vyklubalo. V širší povědomí se zapsal nejprve coby polovina live projektu Ink Midget & Pjoni, ale nezahálí ani na své sólové dráze – za sebou má debutové album, produkování tracku na desce Vladimira 518 i letošní EP Blackouts, které vyšlo na kanadském labelu King Deluxe.
soundcloud.com/inkmidget

Himalayan Dalai Lama live

Himalayan Dalai Lama je brněnské elektronické duo ovlivněné umělci jako jsou Flume, Arms And Sleepers, Shlohmo nebo Slow Magic. Tento rok chystá duo vydání debutové alba, za sebou už má dvě EP a singly Bloom, nebo Sirius. Nedávno s velkým úspěchem absolvovali tour o třinácti koncerteh po Evropě. Hlavní pilíře jejich elektronické hudby je melancholie, kterou doplňují živé bicí a basa, podkreslená s vlastním VJ a projekcí.
www.soundcloud.com/himalayandalailama


Nobodylisten DJ set

Jakub Strach alias NobodyListen je hudební producent a DJ z Prahy. Hudební produkci se věnuje přes 5 let a má za sebou několik úspěšných singlů a multižánrových spoluprací. Produkoval hudební doprovod a efekty pro divadelní hru "Důkaz" v divadle Rokoko a nebo k snowboardovému filmu "Snowporning". Jeho hudba se objevila v desítkách spotů, reklam a voiceoverů pro velké firmy. V roce 2014 byl vybrán mezi 14 nejlepších československých producentů a zúčastnil se prestižní RedBull Music Academy.  
www.nobodylisten.com 

Frozen Van

Frozen Van je umělecké elektronické spojení dvou předních muzikantů brněnské alternativní scény: Miloše z (Lesní Zvěř, Swordfishtrombones) a Ibeho (Voodooyoudo). Frozen Van budou se svou elektronickou hudbou živě doprovázet projekci němého filmu.