ELB: Eagles Praha (CZ) vs. Draci Brno (CZ)
SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / Sport – Baseball

ELB: Eagles Praha (CZ) vs. Draci Brno (CZ)

středa 7. srpna od 19:00
YD Baseball aréna, Brno
Vstupenky
od 249 do 399 Zobrazit ceny
prodej do 7. srpna

Sektor 3B / zóna I

Základní cena 249 Kč

Sektor 3B / zóna II (stoly)

Základní cena 399 Kč

Sektor Home Plate

Základní cena 249 Kč

Sektor 1B / zóna I

Základní cena 249 Kč

Sektor 1B / zóna II (stoly)

Základní cena 399 Kč

Sektor 1B / stoly

Základní cena 399 Kč

O akci

Dalším soupeřem ELB bude druhý český zástupce! Eagles Praha doplnili čtveřici týmů, které se tohoto projektu účastní. Vstupné je zdarma pro mladší 18 let. Těšíme se na vás ve YD Aréně. 

 

Co můžete očekávat na našich zápasech?

  • Moderní stadion: Draci mají tu čest vlastnit jeden z nejmodernějších stadionů v Evropě. Zde se spojuje vášeň pro baseball, skvělá zábava a moderní technologie, což zaručuje, že se na našem sportovišti budete cítit jako výjimečný host.
  • Setkání s hráči: Naši hráči jsou ochotni potěšit fanoušky společnou fotkou, podpisem na kartičku nebo baseballový míč. Získáte tak jedinečnou památku.
  • Zážitek z blízka: S obrovskou LED televizí budete moci sledovat akci z hřiště ve všech detailních záběrech, a díky DJi a komentátorům budete vždy v obraze o průběhu zápasu.
  • Zábava pro celou rodinu: Událost je vhodná pro všechny věkové kategorie a rodiny s dětmi. Fanoušci, kteří se obléknou do klubových barev, vezmousi s sebou buben nebo frkačku, jsou u nás vřele vítáni. A pokud to ty nejmenší nebude bavit, můžou se přesunout na dětské hřistě :)
  • Super jídlo a pití: Naši fanoušci si mohou vychutnat z výběru sudených i teplých jidel a osvěžujících nápojů, včetně obsluhy až na vaše místo - pro permanentky u stolů.

Více informací

Seznam zápasů najdete na www.draci.cz

Nezapomeňte sledovat aktuální informace na našich profilech na FacebookuInstagramu, nebo YouTube.

Pořadatel

Sportovní klub Draci Brno - Baseball

www.draci.cz