ELB: Heidenheim Heideköpfe (DE) vs. Draci Brno (CZ)
SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / Sport – Baseball

ELB: Heidenheim Heideköpfe (DE) vs. Draci Brno (CZ)

středa 5. června od 19:00
YD Baseball aréna, Brno
Vstupenky
od 249 do 399 Zobrazit ceny
prodej do 5. června

Sektor 3B / zóna I

Základní cena 249 Kč

Sektor 3B / zóna II (stoly)

Základní cena 399 Kč

Sektor Home Plate

Základní cena 249 Kč

Sektor 1B / zóna I

Základní cena 249 Kč

Sektor 1B / zóna II (stoly)

Základní cena 399 Kč

Sektor 1B / stoly

Základní cena 399 Kč

O akci

Druhým týmem, se kterým se v rámci ELB potkáme bude německý mistr! Heidenheim má na svém kontě celkem 7 titulů Deutscher Meister a historicky je tak druhým nejlepším týmem Bundesligy. Vstupné je zdarma pro mladší 18 let. Těšíme se na vás ve YD Aréně. 

 

Co můžete očekávat na našich zápasech?

  • Moderní stadion: Draci mají tu čest vlastnit jeden z nejmodernějších stadionů v Evropě. Zde se spojuje vášeň pro baseball, skvělá zábava a moderní technologie, což zaručuje, že se na našem sportovišti budete cítit jako výjimečný host.
  • Setkání s hráči: Naši hráči jsou ochotni potěšit fanoušky společnou fotkou, podpisem na kartičku nebo baseballový míč. Získáte tak jedinečnou památku.
  • Zážitek z blízka: S obrovskou LED televizí budete moci sledovat akci z hřiště ve všech detailních záběrech, a díky DJi a komentátorům budete vždy v obraze o průběhu zápasu.
  • Zábava pro celou rodinu: Událost je vhodná pro všechny věkové kategorie a rodiny s dětmi. Fanoušci, kteří se obléknou do klubových barev, vezmousi s sebou buben nebo frkačku, jsou u nás vřele vítáni. A pokud to ty nejmenší nebude bavit, můžou se přesunout na dětské hřistě :)
  • Super jídlo a pití: Naši fanoušci si mohou vychutnat z výběru sudených i teplých jidel a osvěžujících nápojů, včetně obsluhy až na vaše místo - pro permanentky u stolů.

Více informací

Seznam zápasů najdete na www.draci.cz

Nezapomeňte sledovat aktuální informace na našich profilech na FacebookuInstagramu, nebo YouTube.

Pořadatel

Sportovní klub Draci Brno - Baseball

www.draci.cz