Předprodej byl ukončen

Hříšný Cabaret
SHOW / VYSTOUPENÍ / Burlesque / Kabaret

Hříšný Cabaret

pátek 31.3.2023 od 19:30
Cabaret des Péchés, Brno

O akci

Cabaretní přátelé, věděli jste, že 3. dubna je mezinárodní den spodního prádla? A to je důvod k hříšnému večeru v našem Cabaretu! Kabaretní a barová scéna, kterou jste u nás dosud nezažili!

Součástí show bude totiž tajemně hříšná místnost, ve které si můžete zakoupit hračky, prádélko či erotickou kosmetiku! O to se postará Sexshop.cz! A my jsme nesmírně rádi, že Sexshop.cz přijal naše pozvání ke spolupráci na tomto nezapomenutelnému večeru.

Sexshop.cz (speciálně jeho brněnská pobočka) je profesionální a diskrétní sexshop a partner v oblasti erotiky již od roku 1998. Už více než 20 let kultivují prostředí prodeje erotických pomůcek v ČR. Najdete zde erotické pomůcky pro ženy i muže, vibrátory, umělé vagíny, BDSM pomůcky, ale i drobnosti jako jsou kondomy a lubrikační gely. Naprostá většina zboží je skladem, což zaručuje okamžitou expedici a rychlé dodání k zákazníkovi. Sexshop.cz není jen eshop. Erotické pomůcky si totiž také sami vyvíjí, pečlivě testují a vyrábí. Ví o nich všechno a snaží se zákazníkům nabídnout nejkvalitnější produkty, které jim zaručí dokonalý zážitek. V naší hříšné místnosti se nemusíte červenat, naopak probuďte v sobě vášeň, zvědavost.

Dívejte se, ptejte se na to, co vás zajímá a také si samozřejmě můžete udělat radost v podobě dárku. Naši partneři budou připraveni vám zboží ukázat, vysvětlit funkčnost, abyste byli co nejvíce spokojeni. A ostřílení hříšníci? Ti se mohou těšit na novinky, krásný design a nové technologie, které ještě více zintenzivní jejich zážitky. Opět se bude soutěžit a hrát! Sexshop.cz také věnoval krásné ceny a výherci se mají na co těšit! Barová scéna a naše vitrína bude připravena na nevšední dobroty, které budou také souviset s tématem večera. Na tento večer jen tak nezapomenete, přátelé! Večerem provází vaše milovaná Daina Divad a naši umělci si pro vás připravili krásná a tématická vystoupení. My už se nemůžeme dočkat!


Těšíme se na Vás!
Tým Cabaretu 

Více informací

Otevření dveří: 18:00
Začátek akce: 19:30

Pořadatel