Předprodej byl ukončen

Blue Burlesque Show: SEDUCE
DIVADLO / Burlesque / Kabaret

Blue Burlesque Show: SEDUCE

sobota 6.5.2023 od 20:00
Cabaret des Péchés, Brno

O akci

Blue Burlesque Show: SEDUCE

Nová Blue Burlesque poprvé přijede z Prahy do Brna. Můžete se těšit na nejzajímavější burlesky z Česka i ze zahraničí a samozřejmě na skvělou burlesque show, která je pokaždé trochu jiná.

Tentokrát se můžete těšit na: 

Madame de Minou - speciální host show, přijede za vámi až z severu Polska. Madame de Minou nejen vystupuje, ale produkuje nejúspěšnější burlesque show v Polsku. Je taky návrhářkou a během večera budete moct prohlédnout a koupit něco z jejího burleskního budoiru. 

 

Zorya Blue - mezinárodní burleskní umělkyně a producentka show. Je plná energie, charisma a ženskosti. Ukáže klasickou burlesku, ale i velmi odvážná čísla. Na konci května pořádá v Brně i Víkend s burleskou. 


Rocky Růž - slovenská burlesque performerka, která spolu se svými kolegyněmi z Bratislava Burlesque vytvořila vůbec první burlesque komunitu na Slovensku. Vystupování se věnuje už 6 let a za tu dobu procestovala několik zemí, kde získala i titul "Biggest Bombshell".

 

Sissi Kiss - mistryně ve svádění a tanci na židli 

Show má tři části, trvá 120 - 150 min. O přestávkách si můžete koupit něco od Madame de Minou nebo třeba skočit na rychlou cigaretu.

Dresscode: dress to impress! Fantazii se meze nekladou!

Těšíme se na Vás

Tým Cabaretu

 

Více informací

Otevření baru: 18:00

Začátek akce: 20:00

Pořadatel