Předprodej byl ukončen

Fast Food Orchestra + Cirkus Brothers
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Fast Food Orchestra + Cirkus Brothers

pátek 10.11.2017 od 21:00
R-klub (stará lokace), Chrudim

O akci

Fast Food Orchestra patří už léta k naší ska a reggae špičce. V současné době procházejí významnou změnou, když se musí vypořádat s absencí charismatického hlasu Sushy.

Kapela Circus Brothers vznikla oddělením většiny členů původní kapely Circus Problem. Navazuje na to nejlepší z dobře známé tvorby a přináší nový posun, který fanouškům přinese další nezapomenutelné disco-balkan mejdany

Klub otvíráme ve 20.00. Těšíme se na Vás.

Více informací

Historie kapely Fast Food Orchestra se začala psát mezi lety 1994 – 1996. První koncerty přišly v roce 1998 na legendární pražské Sedmičce, na kterou se kapela dodnes ráda vrací. Debutová deska Fugison Party spatřila světlo světa v roce 2000. Za téměř dvacet let svojí existence vydala kapela celkem 7 studiových alb. Mezi nejvýraznější patří především Urban Menu, které vyšlo také v USA a Japonsku, nebo zatím poslední ZEN z podzimu roku 2014. Kapela pravidelně vystupuje na největších festivalech u nás, má za sebou také několik zahraničních turné po Evropě a exotických destinacích jako je Brazílie, Izrael nebo Rusko.

Kapela Circus Brothers vznikla oddělením většiny členů původní kapely Circus Problem. Navazuje na to nejlepší z původní tvorby a přináší nový posun, který fanouškům přinese další nezapomenutelné disco-balkan mejdany, jak byli zvyklí doposud. Na ulici, v klubech i na pódiích menších či větších festivalů bavíme tisíce fanoušků, kteří na naši show dokáží udělat nevídaný kotel, a nechávají za sebou koncerty protančené až do ranních hodin. S neuvěřitelnou energií zahraný disco-balkan, který kombinuje balkánskou dechovku, diskotékový beat, laciný pop a špinavý house. To, co jste znali doposud, je minulostí. Přichází noví, nezadržitelní a nepřehlédnutelní Circus Brothers!

Další akce pořadatele

Poletíme? 15 let tour - Chrudim - 3. května od 20:00, R Klub, Chrudim

MOSH & POGO TOUR 2024 - 10. května od 20:00, R Klub, Chrudim

Pořadatel