Předprodej byl ukončen

Honza Křížek a kapela + Support
KONCERT / Hudba – Pop

Honza Křížek a kapela + Support

pátek 22.3.2019 od 20:00
Alternativní klub Tyjátr, Svitavy

O akci

Honza Křížek v nové multiinstrumentální show!

Multiinstrumentální show chystá charismatický zpěvák, hudební skladatel, multiinstrumentalista a moderátor Honza Křížek. Koncerty s novou doprovodnou kapelou odstartují 19. ledna 2019 v Kostelci nad Orlicí a podpoří jeho aktuální CD se stylovým názvem „Honza Křížek“. Koncerty představí průřez jeho dosavadní tvorbou včetně aktuálního alba.
Honza Křížek je známý veřejnosti především z jeho působení ve skupině Walk Choc Ice (hit „Rejdit“) a Blue Effect Radima Hladíka (jmenujme alespoň skladby „Sluneční hrob“ a „Rosenka“).

Sólové album Honzy Křížka se stejnojmenným názvem vyšlo v listopadu 2017. Se svou kapelou odjel sérii koncertů a fanoušci se nyní mohou těšit na další živá vystoupení v nové kapelní sestavě ve složení:
Honza Křížek (zpěv, kytara)
David Pavlík (kytara, zpěv)
Ondřej Stehlík (baskytara)
Lukáš Hönig (bicí).

Album „Honza Křížek“ zahrnuje 12 autorských skladeb a cover verzi známého hitu skupiny Blue Effect “Slunečný Hrob”, a dalo by se charakterizovat slovy: “Pojď se podívat, kdo vlastně jsem“. Podívat se můžete i vy, pokud navštívíte koncert v Tyjátru, kde můžete album slyšet naživo. Album “Honza Křížek” lze zakoupit ve všech distribucích, kamenných i virtuálních obchodech, jako supraphonline.cz, iTunes Store, Spotify, Deezer, atd.
 

Více informací

Odkazy:
Web: www.honzakrizek.cz
Facebook: www.facebook.com/ honzakrizekfcb
Twitter: twitter.com/ honza_krizek
Soundcloud: soundcloud.com/ jan-k-ek
Bandzone: bandzone.cz/ honzakrizek
Instagram: www.instagram.com/ honzakrizek/
Youtube: www.youtube.com/ c/ HonzaKřížekofficial

Další akce pořadatele

OZZY OSBOURNE Tribute CZ + MAD BULLS - 3. května od 20:00, Alternativní klub Tyjátr, Svitavy