Předprodej byl ukončen

Skyline
KONCERT / Hudba – Elektronika, Pop

Skyline

středa 4.12.2019 od 20:00
Fléda, Brno

O akci

Welcome to the jungle

Divoká parta Skyline patří k ověřeným tanečním jistotám. Nyní představuje nový singl Move on, kterým avizuje osmé album. 

Z ceny každé vstupenky kapela daruje 10 Kč neziskové organizaci RATOLEST BRNO, z.s., která poskytuje dětem, mladým lidem i celým rodinám v obtížné životní situaci sociální a preventivní služby.

Špička tuzemské taneční scény Skyline čeří domácí hudební vody neuvěřitelných 20 let. Má za sebou sedm dlouhohrajících desek. Poslední dvě vznikaly v aktuální sestavě, v níž hrají od roku 2012. S příchodem Marky Rybin (2008, ex Gaia Mesiah) získala kapela nový drive a album Private Madness, Public Danger (2010) přineslo překvapivý posun soundu, který byl mnohem ostřejší a živější než na předešlých nahrávkách. V roce 2013 vydali desku Fairytapes (již bez MC NuCa), která znamenala návrat k elektroničtějšímu a tanečnějšímu zvuku a pozitivnější atmosféře.

Skyline vždy byli a budou především koncertní kapelou, mají za sebou stovky vystoupení a pověst divoké party. Za svá živá vystoupení získali řadu ocenění: Dance Awards (kapela roku) za rok 2004, 2005, 2006, Akropolis Live Music Awards (nejlepší živá kapela žánru dance/electronic music) za rok 2004 a 2007 a Cenu Óčka 2006 za nejlepšího umělce v kategorii „dance“. Skyline pravidelně hrají na nejdůležitějších tuzemských festivalech. V roce 2005 vystupovali jako předskokan britských Underworld. Mají za sebou turné po Polsku a Slovensku, koncertovali v Německu, Portugalsku, Anglii, Franci a USA. Účastnili se prestižních zahraničních festivalů (Eurosonic, Sziget).

Vystupující

Skyline (CZ) – web

Pořadatel