Předprodej byl ukončen

Rock pivo fest 2021
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Rock

Rock pivo fest 2021

2. – 4. července 2021 od 12:00
Přírodní areál, Ryžoviště

O akci

Hudebních festivalů je na české scéně spousta. Těch skutečně "kvalitně odpracovaných" ale zase tolik není. A takový festival, který by byl nejen povedený organizačně, ale nabídl také zábavu pro celou rodinu a zároveň kvalitní rockovou muziku, jsme nenašli žádný. Rozhodli jsme se s tím proto něco udělat a dát dohromady festival, který nastaví novou laťku všem ostatním. Tak vznikl Rock Pivo Fest.

Doufáme, že všechna naši práci a nasazení bude pořádně vidět a na místě to sami oceníte. Nabídneme to nejlepší z české rockové scény, a přivezeme i několik nadějných rockerů ze zahraničí. Nebude chybět třeba Divokej Bill, Rybičky 48, Dymytry, Harlej, Dark Gambale, Seven, Symphonity, Alkehol nebo maďarští AB/CD. V průběhu tří dnů se můžete těšit nejen na více než dvacet kapel, ale taky na široký výběr řemeslných piv a bohatý doprovodný program. Rodiny s dětmi mohou využít dětský koutek s animačním programem a dílničkami. Pro vaše ubytování pod stanem jsme přímo na místě zajistili vhodné pozemky i další potřebné zázemí.

Rock Pivo Fest 2021, to je třídenní rocková show plná točeného piva a zábavy pro celou rodinu. Buďte u toho s námi a odstartujte letní prázdniny tak příjemně, jak to jen půjde. Budeme se bavit, ale zodpovědně, abychom nedali šanci koronaviru nám znovu omezovat život. 

Vystupující

Dymytry (CZ) – web Harlej (CZ) – web Rybičky 48 (CZ) – web / web Divokej Bill (CZ) – web / web Alkehol (CZ) – web Dark Gamballe (CZ) – web GATE Crasher (CZ) – web Loretta (CZ) – bandzone Symphonity (CZ) – bandzone Eufory (CZ) – fb / bandzone Seven (CZ) – bandzone Power 5 (CZ) – bandzone The Pant (CZ) – fb / bandzone Trilobit Rock (CZ) – web / bandzone DneskaNe (CZ) – web / bandzone Black Tiger (CZ) – bandzone Feryho Fóry (CZ) – bandzone Gate 2017 (CZ) – bandzone

Více informací

Náš tým se v průběhu let účastnil všech větších tuzemských festivalů. Jako návštěvníci jsme okoukali to dobré, poučili jsme se z chyb a přidali něco navíc. Dva roky jsme intenzivně pracovali na přípravách, vybírali vhodnou lokalitu, zajišťovali potřebné zázemí a oslovovali kvalitní interprety. Všechno se nám povedlo dotáhnout do podzimu 2020 a tak vás můžeme pozvat na první ročník Rock Pivo Festu, který proběhne od 2. do 4. července 2021 v Ryžovišti v okrese Bruntál.

Chceme, aby náš festival byl výjimečný nejen z hlediska kvality organizace a programu, ale přinášel další užitek a radost. Proto jsme se rozhodli, že koruna z každého prodaného nápoje a upomínkových předmětů poputuje na dobročinné účely. V anketách na webu a sociálních sítích nám můžete pomoci vybrat, komu tyto peníze mohou pomoci nejvíc. Celkovou částku veřejně oznámíme záhy po ukončení festivalu (během července) a peněžní prostředky poté vybrané instituci veřejně předáme ještě během letních prázdnin.

Samozřejmě myslíme i na ekologii, což považujeme za naši povinnost vůči přírodě. Kromě nezbytného třídění odpadu budeme také používat ekologické materiály, kdekoli to bude možné, a veškeré nápoje budeme čepovat do vratných kelímků.

Na Rock Pivo Festu rádi uvidíme fajn dospěláky jakéhokoli věku, kteří mají rádi kvalitní zábavu, dobré pivo a srdce jim bije především pro rockovou muziku. Moc se těšíme na to, kolik vás takových je - a doufáme, že co nejvíc! Pokud naší myšlence fandíte, pomozte nám ji šířit dál a přidejte se mezi fanoušky Rock Pivo Festu na našem Facebooku - předem děkujeme za podporu!