Předprodej byl ukončen

Tříchodové Afrodiziakální menu - on-line kurz vaření
FESTIVAL / ONLINE / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Gastro / Osobní rozvoj

Tříchodové Afrodiziakální menu - on-line kurz vaření

11. května – 31. prosince 2021 od 18:00
YouTube, Online

O akci

Zveme vás na unikátní kurz vaření s finalistkou Masterchef Česko Luckou Čižmárovou Drábkovou a televizní nevěstou Simonou Míkovou. Naučíte se vařit Tříchodové afrodiziakální menu, pobavíte se s námi u povídání o mužích a ženách, možná si i odnesete pár zajímavých rad, jak dostat chlapa nebo ženu do postele. Těšíme se na Vás! :)

Více informací

V sekci vstupenek máte možnost pořídit 2 druhy vstupného. V obou případech dostanete video kurz vaření Tříchodové Afrodiziakální menu a jako bonus, ještě jeden video kurz Tříchodového Afrodiziakálního menu. Menu jsou samozřejmě odlišná.

 

Ptáte se proč je další video jako bonus? Když jsme přijeli na domluvené místo natáčení, profesionální kuchyň v restauraci, tak nám bylo jasné, že místo není na natáčení vhodné. Už jsme byli ale natěšené na vaření a tak jsme se rozhodli i tak vařit, bavit se a věnovat vám tento kurz jako dárek k nákupu. :)

 

Rozdíl u jednotlivých vstupenek je pouze v ceně. V případě, že chcete podpořit naší tvorbu, můžete si koupit dražší přístup, pokud si chcete užít kurz za běžnou cenu, i to je samozřejmě možné. Všem divákům a odběratelům moc děkujeme!

 

Sledujte nás na instagramu Láska prochází žaludkem <3