Předprodej byl ukončen

Vinohraní ve Viniu
KONCERT / Hudba – Rock

Vinohraní ve Viniu

sobota 27.8.2022 od 15:00
Areál Vinium, Velké Pavlovice

O akci

Vinohraní ve Viniu se koná každoročně na konci prázdnin v krásném areálu společnosti VINIUM ve Velkých Pavlovicích. Letošní devátý ročník se koná poslední prázdninovou sobotu a to 27.08.2022.

Těšit se můžete na úderníky z kapely TRAKTOR, o kterou jste si hromadně psali a tak jsme vaše přání vyslyšeli :) Další velkou hvězdou bude HARLEJ, který loni oslavil krásných 25 let na scéně a na našem festivalu vystoupí se svou energickou show úplně poprvé. Třetí slavnou kapelou jsou oblíbení ALKEHOL, kteří letos slaví rovných 30 let a s touto jedinečnou a speciální show přijedou i na své oblíbené VINOHRANÍ, takže se máte opravdu na co těšit.

Další kapely jsou v jednání a budou postupně zveřejněny.

Přijďte oslavit víno a první burčák na rockovou hudební událost. Kromě skvělé muziky zde také proudem teče nejen velmi kvalitní víno, ale i dobré pivo a gurmánským zážitkem je nepřeberné množství stánků s kvalitním jídlem i doplňky.

Dobré jídlo a pití mohou návštěvníci konzumovat ve velkokapacitních stanech, ze kterých vidí přímo až na festivalové pódium! Samozřejmostí je také kvalitní technické zajištění a velkoplošná LED obrazovka.

Vystupující

Traktor (CZ) – web Harlej (CZ) – web Alkehol (CZ) – web

Informace ke vstupnému

  • Cena vstupenky 650,-Kč. 
  • Slevy ZTP a ZTP/P se poskytují pouze na místě.
  • Děti do 120 cm zdarma, děti do 12 let 190,-Kč - pouze na místě.