Předprodej byl ukončen

SUHR webinář: Základy koučinku pro HR
KONFERENCE / KONGRES / ONLINE / PŘEDNÁŠKA

SUHR webinář: Základy koučinku pro HR

úterý 24.5.2022 od 17:00
Zoom, Online

O akci

Základy koučinku pro HR

Koučink v moderním pojetí je účinný nástroj pro většinu profesí. Pro HR přináší řadu výhod, jak dosáhnout lepších výsledků, podpořit a motivovat interního klienta, manažera nebo uchazeče. Ve webináři si ukážeme prakticky koučovací techniky přímo pro HR. Kdy a jak je využít. Odnesete si soubor koučovacích otázek a techniku do vaší kanceláře.

Na co se na webináři konkrétně a prakticky zaměříme?

  • Co je koučink a jak ho využít v HR
  • Koučovací otázky
  • Techniky pro HR
  • Rozdíly, které občas zamotají hlavu - kdo je mentor, kouč, terapeut

Pro koho je webinář vhodný?

Pro všechny lidi z oblasti HR bez rozdílu na pozici. Pro nadšence do HR a koučinku. A pro ostatní zájemce, kteří personalistiku dělají při své běžné práci.

 

O řečníkovi:

Petra Kubálková

HR konzultantka, wellbeing koučka a mentorka. Petra má přes 20 let zkušeností z oblastí HR managementu a marketingu v malých i velkých firmách.

Propojuje oblasti HR, wellbeingu a kindness economy. Ukazuje lidem, jak se dostat ze svázanosti a pravidel do životní pohody, rovnováhy a laskavosti, a jak smysluplně využívat své skryté talenty a dary.

Věnuje se odvážným empatům v manažerských a HR pozicích. Vede harmonizace a kurzy zaměřené na FLOW v byznysu, energy management, harmonizace mysli - intuice - srdce a další.

Mentoruje klienty v HR, pracujících na implementačních projektech a začínající teamleadery.

Spolupracuje s platformami Kouč na drátě, Wellmee a Česko Digital.

 

Všem registrovaným je k dispozici po skončení webináře záznam!

Těšíme se!

SUHR tým

 

*Přihlášením na SUHR akce souhlasíte se Zásadami zpracování osobních údajů, které naleznete na https://suhr.cz/ochrana-osobnich-udaju/.