Private Wines Tasting afternoon
1. – 9. července 2022 od 17:00Restaurace Varyo, Karlovy Vary
Předprodej byl ukončen
Private Wines Lounge nad bazénem hotelu Thermal během Karlovarského mezinárodního filmového festivalu nabídne bohatý program zaměřený na degustace champagne, tichých vín a kaviáru.
Program VIP stanu:
2. 7. 2022 - Kniha BUM! & Champagne Tasting
Kniha BUM! je ojedinělou knihou na českém trhu, která pojednává o francouzském regionu Champagne především z osobního pohledu autorek Kateřiny a Kláry Vorlíčkových. V knize najdete mnoho zajímavých informací o jednotlivých vinařstvích, která dámy osobně navštívily, tak užitečné informace o výrobě, skladování a tradici pití tohoto věhlasného šumivého nápoje.
Společně s autorkami vás degustací provede Jakub Přibyl, čtyřnásobný nejlepší sommelier ČR a zároveň 4. nejlepší sommelier Mistrovství Evropy a Afriky 2021. Společně budeme moci ochutnat 4 druhy vín z vinařského domu Henriot (Brut, Rosé, Blanc de Blancs a Vintage), dle osobního výběru Jakuba.
Cena vstupenky zahrnuje degustaci s odborným výkladem a Knihu BUM! v limitované edici.
3. 7. 2022 - Souboj sommelierů!
Klára Kollárová - Klára je absolventkou Fakulty humanitních studií a také oboru kulturologie na Filozofické fakultě UK, mezinárodní vinařské Wine and Spirit Education Trust a získala také titul Weinakademiker.
Jakub Přibyl - Čtyřnásobný nejlepší sommelier ČR a 4. nejlepší sommelier Mistrovství Evropy a Afriky 2021, držitel titulu Advanced Sommelier Tyto dvě osobnosti z vinařského světa vás jistě nalákají na vzájemný souboj v kategorii šumivých vín z francouzského regionu Champagne.
Celou degustaci vhodně doplní selekce kaviáru z produkce Paerla Caviar. Můžete se těšit konkrétně na tato vína:
Klára
Veuve Cliquot Brut Resérve Non Vintage
Moët Chandon Brut Rosé Vintage 2013
Krug Grande Cuvée ED 170éme
Jakub:
Billecart Salmon Brut Resérve Non Vintage
Billecart Salmon Brut Rosé Non Vintage
Billecart Salmon Brut Cuvée Nicolas Francois 2002
4.7. Champagne a caviar
Degustace tradičních domů z regionu Champagne s Martinem Vinterem z Private Wines
Ochutnávka prémiového kaviáru a kanapek s Tomášem Šapovalovem z Pearla Caviar. Česká společnost Pearla Caviar představí pravý kaviár z jeseterů chovaných na jejich vlastní farmě. Důraz na ekologii a udržitelnost chovu je jednou z hlavních charakteristik této společnosti.
5. a 6.7. - Winemakers party
Řízená degustace rakouských vín za osobní účasti vinařů z regionů Kremstal a Burgenland.
Konkrétně nás navštíví tito vinaři:
Michael Schwarz z vinařství Weingut Schwarz z města Andau z regionu Burgenland.
Tom Strommer z vinařství Weingut Strommer z města Purbach am Neusiedlersee z regionu Burgenland.
Franz-Josef Gansberger "Goosy" z vinařství Weingut Stadt Krems, městské vinařství z města Kremže v regionu Kremstal.
V rámci vstupenky 9 vzorků a možnost objednat si víno s doručením domů
čtvrtek 7.7. - Cocktail afternoon
Workshop pod vedením Samera Selbaka, využití prémiového alkoholu v mixologii
Namíchejte si vlastní koktejly s ginem, rumem nebo ....?
Živá hudba (vstup zdarma):
6.7. Václav Tobrman - pianista
multiinstrumentalista, několikanásobný finalista soutěže pianista roku
7.7. Martin Zilvar - saxofon
saxofonista, klarinetista a flétnista, člen uměleckého souboru Divadla Semafor
9.7. Jarda Bouzek kytara
zpívající cestovatel a fotograf, závěrečná party s živou hudbou
Private Wines Lounge
terasa restaurace Varyo - Google maps, Mapy.cz
Otevřeno 1. - 9. 7. 2022
denně od 10:00 do rána
pátek 8. 7. uzavřená společnost