Degustační večeře - zvěřina
pátek 4. 11. 2022 od 19:00Bistro Helen, Olomouc
Předprodej byl ukončen
🍁 Lovecká sezóna je tady! 🦌🐗
A s ní i naše nabídka skvělého večera s vybranými jídly ze zvěřiny. Nenechte si ujít pětichodové degustační menu v Bistru Helen, které připravil šéfkuchař Tomáš Juřík.👨🍳 O vinný doprovod se postará Víno J. Stávek z Němčiček. 🍇🍷
Degustační zvěřinové menu HELEN
Welcome drink – Prosecco Treviso DOC Lobster
--
Zvěřinová paštika, uzené mandle, hruška, naše povidla a brioška
Tercie rosé, pozdní sběr, 2021
--
Topinamburový krém s houbami, ravioly plněné jelením masem, pažitkový olej
Sauvignon, pozdní sběr, 2021
--
Ragú z divočáka s ostružinami a špekem, bramborové šišky
Karmazín, family cuvée 30´, 2019
--
Hřbet z daňka, citronový konfit, badyánové zelí, černý kořen, čokoláda a foie gras
Frankovka staré keře, 2019
--
Vanilkový crème brûlée, kandovaná dýně, vanilka a lískooříšková zmrzlina
Lokus červený, likérové, 2017
Těšíme se na vaši návštěvu! 🤎
CHEF'S TABLE POP UP - 17. května od 16:30, Fort XX. Escot, Křelov-Břuchotín