Předprodej byl ukončen

Divine festival 2023
FESTIVAL / KONCERT / PŘEHLÍDKA / WORKSHOP / LEKCE / Hudba – Spirituální / Tanec

Divine festival 2023

23. – 25. června 2023 od 15:15
Areál Zahrada, Hořice

O akci

Wohooo  přesto, že byl Divine festival původně zamýšlen jako jednorázová charitativní akce, tak se do našich i Vašich srdcí zapsal natolik, že začínáme připravovat již třetí ročník. 

Znovu svoláváme rodinu a kmen, abychom společně, v Areálu Zahrada v Hořicích otevřeli medicínský kruh. Oslavili život, pohyb, lásku a veškeré krásy tohoto světa.

Chcete se dozvědět víc o svém těle a vědomí? Dozvědět se, jak se léčit pomocí přírody a rostlin? Nebo třeba jen relaxovat, nasát atmosféru a “dobít baterky”? Pak je Divine festival prostorem přesně pro Vás.

Tak jako v uplynulých ročnících Vás čeká jóga, tanec, pohybové workshopy, práce s hlasem, ale i spousta obohacujících a oči otevírajících přednášek.

Hromada zábavy i peckové koncerty. Stejně jako kakaové ceremonie a potní chýše, jsou již v Hořicích tradicí. 

Záměrem a posláním Divine festivalu je otevřít se a naladit na témata udržitelnosti, přírody, čistoty, vitality, života, obnovy, podpory, soužití a sdílení.

Část výtěžku z festivalu, stejně jako každý rok, poputuje na pralesní školu v Ekvádorské jungli organizace Života postaru z.s. 

Chcete-li se zapojit s workshopem, vystoupením nebo jinou aktivitou, pište na e-mailovou adresu divinefestival.cz@gmail.com. Pište co nejdříve, kapacita se rychle plní  a dva týdny před festivalem už žádné místo fakt nemáme. 

Také hlásíme otevřená místa pro dobrovolníky, kterých bude potřeba zase ještě o trochu více, také pište na e-mail.

Další informace budeme přidávat v průběhu času. 

Naše webová stránka je divinefestival.cz.

Už teď se moc těšíme 

Vaše Divine Crew