Předprodej byl ukončen

Večer legend 21 - ve stylu Hard and Heavy
KONCERT / Hudba – Metal, Pop, Punk, Rock

Večer legend 21 - ve stylu Hard and Heavy

pátek 21.4.2023 od 18:30
KC Semilasso, Brno

O akci

VEČER LEGEND 21

KC SEMILASSO, 21. 4. 2023, 18.30 hod

 

Večer ve stylu Hard and Heavy, který představí nejlepší tribute bandy AC/DC, Metallica a Rammstein.

AC/DC Tribute show AC/CZ

METALLICA revival Beroun

RAMMSTEIN RCZ Rammstein Tribute Show

 

Po dlouhé době se na legendy vrací hudba AC/DC, premiérově to bude v podání špičkového tribute bandu AC/CZ v čele s kytaristou Adamem Malíkem. Kapela je kritiky uznávaná jako jedna z nejlepších i v zahraničí. Působí na scéně od roku 2010 a ročně odehraje přes 100 koncertů. Můžete se těšit na velkou divadelní a koncertní show s originálními kostýmy, nástroji, kulisami a hlavně precizní interpretací.

V line-upu nebude chybět oblíbený Metallica revival z Berouna. Jedná se o nejúspěšnější český revival Metallicy, který působí na scéně již 15. rokem a má za sebou řadu vystoupení včetně velkých halových show. Výběr jejich repertoáru spadá do celého období tvorby Metallicy. Na pódiu uvidíte stejnou sestavu bicích, jako má Lars Ulrich, typický explorer Jamese Hetfielda nebo kytarový zesilovač Mesa Boogie, který používá Kirk Hammett.

Premiérově na akci vystoupí tribute show německé skupiny Rammstein. RCZ koncertují jak po České republice, tak i v zahraničí, kde kapela slaví největší úspěchy, a to nejen díky věrně odehraným písním německé legendy, ale také díky jedinečné pódiové show, kostýmům a impozantním pyrotechnickým efektům.

Večer legend 21 představí tak na živo během jednoho večeru tři klíčové dekády pro žánr Hard and Heavy, ve kterých vznikly tyto kapely, které spoluvytvářely a definovaly svůj žánr. Těšit se můžete na 70. léta v podání AC/DC, 80. léta s legendou žánru Metallica a 90. léta s mistry koncertní show Rammstein.