Předprodej byl ukončen

MIDI LIDI na zámku v Prostějově!
KONCERT / TANEČNÍ PARTY / Hudba – Elektronika, Pop, Rock

MIDI LIDI na zámku v Prostějově!

sobota 17.6.2023 od 15:00
Zámek Prostějov, Prostějov

O akci

Časový hamonogram zámek stage :

15:00 PRIMA MUSICA (dj set)
18:00 KONĚ A PRASE (koncert)
19:00 WIERDSKI (live performance)
19:45 PRIMA MUSICA (dj set)
20:30 M I D I  L I D I (koncert)
-
22:00  AFTER PARTY v DRUŽBA music club djs MARZIPAN & SIMULAKRUM (Olomouc)

Vstupenka platí jak na zámek tak i na after party v klubu !

 

MIDI LIDI

Nikdo se ti nebude smát, když budeš mít lidi rád. Jednoduchým, a přitom naprosto trefným sdělením pojmenovali Midi Lidi na jaře 2021 svou řadovou desku. Jen o den později pak fanouškům přidali nášup ve formě dalšího alba Heal The World, konečně! Nevyzpytatelnost a určování vlastních pravidel patří k hlavním znakům nadčasové skupiny už od jejího vzniku v polovině nultých let v Brně. Specifickou estetiku a smysl pro humor v její hudbě doplňuje hravý electropopový zvuk s osobitými texty, které pohromadě vykrašlují vlastní univerzum Midi Lidí.

Jejich koncerty vás vtáhnou a stanou se jedny z těch nezapomenutelných především díky frontmanovi Petru Markovi a také naprosto skvělým muzikantům z celé kapely!

PETR MAREK frontman skupiny, multimediální umělec, mistr improvizace, režisér, filmař a ještě k tomu rodák z PROSTĚJOVA ! Přijďte mu ukázat že se i na Hané umíme bavit a udělat pořádnou atmosféru! 

 

KONĚ A PRASE

Eko Disko Punk Underground z ValMezu. Třebaže spolu zakládající členové kapely začali hrát po vernisážích už v roce 2013, svou debutovou desku vydali až o sedm let později. Právě Bramborové Hity dostaly Koně a Prase na mapu české alternativní scény. Jejich kritické i zábavné texty o každodenních situacích všedních lidí se z domovského Valašského Meziříčí postupně prosadily třeba v hitparádě Velká sedma a na řadě tuzemských festivalů.

ⱴⱱieꭉđskƴ 

Prostějovský elektronický mág a producent Wierdski to je postclub / hyperpop, experimentální přístup k hudbě, čerpající prvky z popové scény, které zasazuje do nového kontextu v remixech apod...

https://soundcloud.com/wierdsky

Celý program na zámku doplní PRIMA MUSICA aka JAK SEN se svojí vytříbenou selekcí

https://on.soundcloud.com/Yr7in

 

Vystupující

Midi Lidi (CZ) – web Koňe a Prase (CZ) – fb Gambini (CZ) – bandzone

Více informací

AFTER PARTY od 22:00 music club DRUŽBA w. DJS SIMULAKRUM & MARZIPAN (Olomouc)

https://www.facebook.com/druzbamusicclub

https://www.facebook.com/thisisdekadance

Pořadatel