Předprodej byl ukončen

Mexiko křížem krážem
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor

Mexiko křížem krážem

čtvrtek 20.4.2023 od 18:30
Klub cestovatelů, Brno

O akci

Mexiko křížem krážem

Povídání o mých cestách Mexikem, od mayských a aztéckých pyramid, přes hory a džungli až na pláže karibiku a pacifiku. 

Ahoj jsem Linda, umělec a cestovatel a mou láskou je právě Mexiko které jsem navštívila už 7x a nejen turisticky známé místa kolem Cancúnu ale také vnitrozemí, posvátné hory, skryté koloniální městečka a také třeba Nevado de Toluca. 

Nejvíc času cestuji sama ale také jsem už 4x organizovala cestu se mnou i pro pár známých. 

Ráda bych vám o Mexiku pověděla jaké to tam je, co vše jsem tam zažila a viděla jako holka v teplácích a s baťůžkem, jak je to s tou věčně zpytovanou bezpečností, také něco o oslavách Dia de los Muertes a nemálo také o jídle, protože Mexiko je prostě hodně..o jídle. 
Navštívíme Mexico City, Pueblu s výhledy na Popocatepetl, Oaxacu barevnou, Chihuahuu s jeji revolucionářskou historií, svezeme se El Chepe vlakem napříč Meděným kaňonem až na pobřeží pacifiku, vezmu vás do posvátných hor Sierra Norte kde žila houbová babička Maria Sabina, a také vám ukážu Tepoztlán, Guanajuato, San Miguel de Allende, Guadalajaru, Valladolid.. no ty jména vám asi nic neříkají, tak to zkrátím - povedu vás barevnými městečky a ukážu vám ty nejhezčí pláže karibiku a pacifiku. A také pyramidy. A jídlo.  To je jasné :) 

Budu se těšit, Lí. 

Přednáší: Linda Freesoul