Předprodej byl ukončen

F.T.PRIM - výroční koncert 35 let
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Worldmusic

F.T.PRIM - výroční koncert 35 let

sobota 27.5.2023 od 17:00
Areál Šárka, Heroltice

O akci

Ahoj kamarádi,

srdečně Vás zveme na jedinečný koncert u příležitosti 35. výročí kapely, ke kterému jsme si pozvali nám velmi blízké hosty, kteří určitě udělají radost i Vám. Koncert se koná 27. 5. 2023 od 17 hodin v rekreačním středisku Šárka u Heroltic a zahrají skupiny Přístav a Bezruký Frantík Quartet, svými úsměvnými básničkami Vás jistě rozesměje  Laďa  Hošek.

Dostanete se k nám autem nebo pěšmo z Heroltic či po turistické značce, vedoucí krásným údolím řeky Svratky, z Veverské  Bítýšky nebo z Tišnova. Pro zabavení Vašich dětí je k dispozici dětské hřiště nebo možnost koupání v řece…

Po koncertě se bude pokračovat v místním proslulém Saloonu Šárka, který zajistí hojnost pití a dobrot z grilu, popřípadě udírny.  Protože se zábava jistě protáhne a Vám se nebude chtít jet domů, máte možnost si pronajmout chatku přímo v areálu. (doporučujeme včas rezervovat).

Akce se koná za každého počasí.  

Přijeďte si s námi zahrát, zazpívat, popít, poklábosit, prostě dobře se pobavit.

Těšíme se na Vás.

 F.T.Prim a pořadatelé z Šárky

 

Cena vstupenky na místě v den konání akce - 350 Kč.

Vystupující

F.T.PRIM (CZ) – web Přístav (CZ) – web Bezruký Frantík Quartet (CZ) – fb

Více informací

F.T.PRIM

Písničky F.T.PRIM můžete znát z žánrových radiových stanic, z jejich šesti vydaných řadových CD a z mnoha dalších výběrů folkové hudby. Získali ocenění v několika prestižních soutěžích a přehlídkách folk & country hudby (Celostátní finále Porty 92, 93, Náměšťská placka, Mohelnický dostavník, Olešnická kytka ...)  Odehráli stovky koncertů po České republice, Slovensku a Polsku. Mnoho jejich písniček zlidovělo, nahráli několik videoklipů pro pořady Aport České televize, na svém kontě mají mnoho nahrávek pro studio Českého rozhlasu Brno a jednu jejich píseň si vybral režisér Jan Foukal do filmu Amerika.

PŘÍSTAV

Folková kapela Přístav slaví 25 let na hudební scéně a stále se řadí se k nastupující generaci kapel svého žánru. Za dobu svojí existence Přístav natočil 4 studiová alba, koncertoval na mnoha pódiích folkových festivalů a klubových scén, pořádá nejenom vlastní koncerty, ale stal se i pořadateli oblastních kol hudebních soutěží Porta, dětského festivalu Brána a také hlavní tváří a spolupořadateli Starolískoveckýho fesťáku. Přístav má na kontě několik trofejí z festivalů Porta nebo Trampská Porta.

Ve svém repertoáru se opírá o vlastní tvorbu, která je inspirovaná celkem obyčejnými osobními zážitky a životními událostmi členů kapely.

 

BEZRUKÝ FRANTÍK QUARTET

Bezruký Frantík Quartet je brněnská skupina, která se zaměřuje na písně s tematikou Brna, dále na jazzové standardy, blues, trampswing, folkrock, ale zároveň tvoří vlastní skladby, a to napříč mnoha hudebními žánry.

Pořadatel