Předprodej byl ukončen

SBCR x Trail-Guide: 1. pomoc
SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / WORKSHOP / LEKCE / Sport

SBCR x Trail-Guide: 1. pomoc

úterý 21.3.2023 od 18:00
Ski a Bike Centrum Radotín, Praha

O akci

Ve spolupráci s Trail-Guide jsme si pro vás připravili sérii workshopů. Tentokrát se zaměříme na poskytnutí první pomoci zraněnému bikerovi. 

Víš, jak se zachovat v krizové či zdraví ohrožující situaci - a to nejen v lese? Během 2,5 hodin Ti pod taktovkou našeho týmového zdravotníka Petra naservírujeme praktický kurz 1. pomoci pro bikery. Kurz je zaměřen na nejčastější MTB zranění, trénink zvládání krizových a zdraví ohrožujících situací - tedy nepříjemností, které provozování našeho sportu občas bohužel provázejí. 

 

Petr působí v Paracelsium Praha a také jako člen zdravotnické záchranné služby ASČR, dříve také kraje Vysočina. Je absolventem výcviku horské služby, lavinového kurzu a školení první pomoci. Hlavně je to biker, co Ti předá rady přímo z praxe.

Co Tě čeká?

  • Jak správně zajistit zraněného do příjezdu záchranářů

  • Co je dobré mít v batohu?

  • Že sundat zraněnému helmu vyžaduje přesný postup

Trail-Guide

Rádi bychom Vám představili tyto úžasně zapálené MTB nadšence Trail-Guide. Tato parta organizuje kurzy MTB jízdy a to od prvních krůčků trailem, až po kurz, který Vás naučí zdolat ty nejnáročnější bikeparky v Česku a zahraničí. Jsme moc rádi, že jsme se Trail-Guide spojili právě my. Pro tuto sezónu jsme pro Vás společně připravili sérii servisních workshopů, kurz první pomoci a navíc se můžete těšit na společné SBCRides x Trail-Guide. #vzhurunakopec

Další akce pořadatele

Divadlo pro děti - Nedopečený koláček - 28. dubna od 16:00, Vindyšova továrna, Praha

SBCRtalk x Daniel Polman: Ze života ultrapaka - 6. listopadu od 19:00, Vindyšova továrna, Praha

Pořadatel