Předprodej byl ukončen

Vinohraní ve Viniu
FESTIVAL / KONCERT / Hudba – Hip-hop / Rap, Pop, R&B, Rock

Vinohraní ve Viniu

sobota 26.8.2023 od 15:00
Areál Vinium, Velké Pavlovice

O akci

10. ROČNÍK HUDEBNÍHO FESTIVALU

 

VINOHRANÍ VE VINIU

26.8.2023 (sobota) Velké Pavlovice

HORKÝŽE SLÍŽE, INE KAFE, KOMUNÁL,

ROCK OPERA PRAHA, WAŤÁK, TŘI SESTRY revival banda….

 

Festival “VINOHRANÍ VE VINIU“ se uskuteční již tradičně na konci prázdnin v jedné z nejkrásnějších jihomoravských lokalit  – ve Velkých Pavlovicích! Čeká na vás line-up nabitý velkými jmény domácí hudební scény a jak se již stalo dobrým zvykem, hostit jej bude areál vinařských závodů Vinium Velké Pavlovice.

 

Vinohraní slaví desáté narozeniny a bude to dle jeho tradic poctivá oslava vína a skvělé hudby. Vinohraní ve Viniu tak již neodmyslitelně patří místo na české festivalové mapě, kdy předchozí úspěšné ročníky položily základy rodinné akce, která svou jedinečnou atmosférou přitahuje stále více fanoušků.

I letos se máme opět na co těšit!

Je nám velkou ctí přivítat po letech jako jednu z hlavních hvězd slovenskou punk rockovou partu HORKÝŽE SLÍŽE, která zahraje výběr svých největších hitů a pořádně vás rozparádí J Dalším velkým jménem a zároveň kapelou, která se na Vinohraní představí úplně poprvé jsou INE KAFE. Partička kolem charismatického zpěváka Vratka Rohoně letos oslavili 28 let své úspěšné hudební kariéry a dočkáte se taktéž výběru největších hitů a ochutnávky kompilace československých pecek z jejich nové desky.

Třetí potvrzenou partou a zároveň také poprvé na Vinohraní zahraje KOMUNÁL. Poctivý hard rock tak bude mít své neodmyslitelné zastoupení i letos!

Pomyslnou třešničkou na dortu oslav desátého ročníku bude velmi zajímavé a ojedinělé vystoupení. Exkluzivně, v rámci všech českých festivalů, se můžete těšit na unikátní show the best of ROCK OPERA PRAHA. Výběr největších hitů slavné Rock Opery okoření nejen skvělá muzika, ale i doprovodné efekty. Je nám tak velkou ctí přivítat na podiu Vinohraní v hlavní roli světovou operní pěvkyni paní EVU URBANOVOU. Dále se představí Viktor Dyk, Pavla Forest, Žántí, Jirka Zonyga a další…

No a protože je Vinohraní především hudební festival, tak vás ani letos neochudíme o známé hitovky kapely Kabát v podání vsetínských WAŤÁKŮ a také o třísesterské veselé písně od TŘI SESTRY REVIVAL BANDA.

K dispozici bude také bohaté občerstvení a vybrané lahůdky. Dobré jídlo a pití pak mohou návštěvníci konzumovat ve velkokapacitních stanech, ze kterých vidí přímo až na festivalové pódium! Samozřejmostí je také kvalitní technické zajištění a velkoplošná LED obrazovka.

Připraven je také doprovodný program, proto přijeďte a spojte tyto tradiční slavnosti třeba s prohlídkou historického křížového sklepa, kde na vás bude čekat degustace vynikajících vín. Ti, kteří přijedou autem, budou moci zaparkovat na parkovacích místech v bezprostřední blízkosti areálu. Pro návštěvníky, kteří se rozhodnou strávit ve Velkých Pavlovicích alespoň jednu noc, je připraven prostor pro stanování, který se nachází taktéž několik málo kroků od areálu a je pro všechny návštěvníky festivalu zdarma!

Jak se také stalo dobrým zvykem, tak i letos budete mít možnost se dobře pobavit den před samotným hudebním festivalem.

Na páteční večer 25. srpna od 19:00 hodin jsme si pro vás připravili opravdovou pecku. V areálu Vinium vystoupí úplně poprvé legendární PARTIČKA NA VZDUCHU. Hvězdy jako Michal Suchánek, Richard Genzer, Jakub Kohák, Michal Novotný a další tak zavítají mezi vás J 

Vstupenky na toto jedinečné vystoupení se prodávají zvlášť a to exkluzivně v síti TICKETSTREAM a jsou k dostání také ve Vinotéce Vinium ve Velkých Pavlovicích za cenu 599,-Kč.

Více info na oficiálním festivalovém webu www.vinohrani.eu

Vstupenky na hudební festival Vinohraní jsou k dostání za předprodejní cenu 650,- Kč ve Vinotéce Vinium ve Velkých Pavlovicích, dále v Turistickém Informačním Centru v Hustopečích, v Břeclavi i Hodoníně a v předprodejních sítích TICKETPORTAL, TICKETSTREAM, GOOUT a SMSTICKET. Na dobírku a nově také e-tickety také přes web pořádající agentury Pragokoncert www.mastersofrock.cz na mailu man@pragokoncert.com na tel.: 774 939 884 a 224 235 267 a v Masters of Rock Café ve Zlíně na Čepkově. Děti do 120 cm zdarma a do 12 let za 190,- Kč – pouze na místě.

Vystupující

Horkýže slíže (SK) – web / web Iné Kafe (SK) – web / web / fb Komunál (CZ) – web

Další akce s vystupujícími

Slet Čarodějnic - 30. dubna od 14:00, Camping Žralok, Plumlov

Bernard Fest 2024 - 21. června od 15:00 – 22.6., Rodinný pivovar Bernard, Humpolec

DŘEVOROCKFEST 2024 - 5. července od 10:30, Zámecká zahrada, Dřevohostice

Šternberský kopec 2024 - 20. července od 13:00, U sportovní haly Ecce Homo, Šternberk

Vinohraní ve Viniu 2024 - 31. srpna od 15:00, Areál Vinium, Velké Pavlovice

Kýpa fest Vraňany - 31. srpna od 16:00, Areál AFK Vraňany, Vraňany

Další akce pořadatele

Vinohraní ve Viniu 2024 - 31. srpna od 15:00, Areál Vinium, Velké Pavlovice