Předprodej byl ukončen

Velikonoční benefiční koncert
KONCERT / Hudba – Klasika, Spirituální

Velikonoční benefiční koncert

středa 12.4.2023 od 18:30
Husův sbor, České Budějovice

O akci

Velikonoční benefiční koncert.

POŘÁDANÝ VE SPOLUPRÁCI

Canzona

českobudějovický smíšený sbor. Od letošního roku pracuje pod vedením Petry Nové. Canzona působí v jihočeském povědomí již více než desítku let a získala mnohá ocenění na různých místech České republiky. Pravidelné sborové zkoušky doplňují i víkendová soustředění, které sbližují náš kolektiv. Žijeme v době, pro kterou je charakteristické také setkávání s lidmi odkudkoli. Snažíme se, aby repertoár byl pestrý, tvoří ho písně z rozličných kulturních období, oblastí i žánrů.

Svou činností chceme podpořit krásu sborového zpěvu, spojit lidi všech věkových kategorií včetně mladé generace se zájmem o zpěv a kulturu. Radost z písní nás přesvědčuje o tom, že hudba naplňuje náš život.

Vox Novus

Ženský pěvecký sbor Vox Novus oslavil vloni desetileté výročí své existence. Za tuto dobu uspořádal bezpočet koncertů, vystoupil na mnoha festivalech tuzemských i zahraničních, z nichž si dovezl vesměs ta nejvyšší ocenění. Pracuje pod hlavičkou Základní umělecké školy Bezdrevská 3 v Českých Budějovicích, stejně jako smíšený sbor Canzona. Spolupracujes Jihočeskou filharmonií. Členkami jsou ženy různého věku a různých povolání, které spojuje láska k hudbě a sborovému zpěvu. Sbor vede Petra Nová, na klavír doprovází Magdalena Nová.

a

Husův sbor v Českých Budějovicích

 

Těšit se můžete také na velikonoční tombolu. Výtěžek z akce bude využit na přímou práci v rodinách s dětmi se zrakovým a kombinovaným postižením ve Společnosti pro ranou péči.

Děkujeme všem, kteří do toho jdou s námi.

 

 

 

Pořadatel

Společnost pro ranou péči, pobočka České Budějovice