Předprodej byl ukončen

Samson MČR nohejbalu trojic mužů 2023
SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / Sport

Samson MČR nohejbalu trojic mužů 2023

pátek 17.11.2023 od 9:00
Sportovní hala, České Budějovice

O akci

Největší hvězdy českého nohejbalu se vrací do Českých Budějovic v listopadu 2023 po dlouhých 26 letech

Připravte se na nohejbalový šampionát století! Po dlouhých, téměř nekonečných, 26 letech se do Českých Budějovic vrací ti největší borci českého nohejbalu. A že to bude stát za to! České Budějovice se stane dějištěm naprosto epického klání, kde uvidíte nohejbalové umění tak dokonalé, že vám zůstane rozum stát.

Mistrovství České republiky ve trojicích v kategorii mužů přiláká více než 50 hráčů z více než 10 klubů, kteří přijedou ukázat své nohejbalové kouzlo. Zapište si do diáře červeným písmem datum 17.11.2023 a připravte se na akci, kterou jen tak nezapomenete!

Celý turnaj proběhne v krásné a prostorné sportovní hale v Českých Budějovicích, která bude doslova praskat ve švech díky atmosféře plné napětí, vzrušení a nohejbalových emocí. A to není vše! Mistrovství bude plné překvapení a zábavy pro diváky i samotné hráče. Ať už jste fanoušek nohejbalu nebo jen hledáte zábavu pro celou rodinu, tady si každý přijde na své. Takže vezměte děti, babičku i strýčka a přijďte se bavit na nohejbalový šampionát, který vám vyrazí dech!

Veškerý zisk z prodaných lístků, bude rozdělen na 4 díly, s tím, že 3 díly se přidají do finančních cen, pro první tři umístěné týmy a zbývajicí díl dostane Vámi zvolený hráč.

  • 1. místo 12.000 Kč + 1/4 z vybrané částky za lístky
  • 2. místo 9.000 Kč + 1/4 z vybrané částky za lístky
  • 3. místo 6.000 Kč + 1/4 z vybrané částky za lístky
  • 4. místo 3.000 Kč
  • hráč MČR zvolený diváky 1/4 z vybrané částky za lístky