Akce byla zrušena

BULL NOT DEAD - E!E/Liquid Jesus/DneskaNe/The Desperate Mind
KONCERT / Hudba – Punk, Rock / Charita / Dobročinnost

BULL NOT DEAD - E!E/Liquid Jesus/DneskaNe/The Desperate Mind

2. – 3. června 2023 od 20:00
Kemp Olšovec, Jedovnice

O akci

BULL NOT DEAD

Dvoudenní benefiční koncert kdy veškerý zisk (mimo náklady koncertu) z prodeje vstupenek bude předán dětskému hospicu v Brně kde se starají o děti s potřebou paliativní péče.

https://www.dumprojulii.com

Akce je přímo spojená s našim benefičním kynologickým závodem Game of Thrones Bull Show pro bull plemena, který proběhne v místě a ve stejný víkend konání koncertu.

https://gotbullshow.cz

Těšit se můžete na energické kapely punk rocku, které vás nenechají chladnými v čele s legendární českou kapelou E!E 🤘

Koncert proběhne v krásném prostředí kempu ATC Olšovec Jedovnice.

https://www.olsovec.cz

Line-up:

Pátek:
20:00-20:45
1) DneskaNe
21:10-22:15
2) E!E (headliner)

Sobota:
20:00-20:45
1) The Desperate Mind
21:10-22:15
2) Liquid Jesus (headliner)

Vstupné pátek 300 Kč
sobota 300 Kč

Oba dny 500 Kč

Krom kapel se můžete těšit na skvěle jídlo, které budete moci nakoupit od EB Dinners 🍔🍟🥩 nebo mexické restaurace Hermanos 🌯🌮

https://www.ebdiners.cz
https://hermanos.cz/…=cs

Na místě samozřejmě bary s dobrým pitím včetně Brněnské firmy Bonghemia se svým konopným pivem, které jim vaří pivovar Moravia 🍻

https://www.bonghemia.cz

Omezený počet účastníků je stanoven na 400 osob na den a vstupenky lze zakoupit pouze přes smsticket ⬇️


Tak nečekej a kupuj lupeny 🤘🖤

Prosíme všechny aby mysleli na to, že v místě konání přes den probíhá benefiční kynologický závod a prosíme udržovat pořádek.

Odkaz na benefiční závod Game of Thrones VI. Bull Show ⬇️

https://fb.me/…yrV

Přijďte s námi podpořit dobrou věc!


Těšíme se na vás 🙋‍♂️

Vystupující

E!E (CZ) – web Liquid Jesus (CZ) – fb DneskaNe (CZ) – web / bandzone The Desperate Mind (CZ) – bandzone

Informace ke kapelám

E!E (punk rock, Příbram)

Kapela byla založena v roce 1987 v Příbrami a od té doby jsou na neustálém turné.

Jejich hudební provokace a pobuřování je známé napříč všemi generacemi.

Na 35. výročí v roce 2022 potom přichystali vydání nového alba Poslední me!enu.

Kapela je populární především díky pravidelnému živému vystupování. Již tradičně E!E zařazují do svého koncertního roku dvě turné s kapelami Tři sestry a S.P.S. Každoročně také pořádají v Příbrami vzpomínkový koncert pro Bakču.

YouTube: https://youtube.com/…113

Bandzone: https://bandzone.cz/ee

Instagram: https://instagram.com/…2Y=

Webovky: http://www.eecka.eu

DNESKANE (punk rock, kroměříž)

Svižná tříčlenná rocková kapela, tzv. POWER TRIO, které vás uhrane svými energickými, zběsilými koncerty doprovázenými mlhovými efekty a důvtipem frontmana. Zaručeně se na každém našem vystoupení pobavíte a pořádně zapaříte. Vznikli jsme 11. 11. 2011 v Kroměříži.

Za dobu svého působení jsme vydali dvě studiová alba, několik singlů a 10 videoklipů. Naše poslední CD s názvem 2020 vyšlo v březnu 2020 a v současné době máme nahrané již třetí studiové album, které vydáme v březnu 2023.

Odehráli jsme cca 200 koncertů po České republice a na Slovensku. V minulosti jsme vystupovali na mnoha letních festivalech jako např. Dřevorockfest, Zlín Film Festival, Rock in Kroměříž, Kamínka Kemp, Slavnosti piva pod komínem, Svatováclavské slavnosti, objevili jsme se i v éteru rádia Rubi, rádia Fajn Rock Music a dalších. Několikrát jsme se objevili i na obrazovkách televize Óčko Star a TV Rebel.

Vystupovali jsme jako předskokani na koncertech kapel Rybičky 48, Pekař, zakázanÝovoce, Alkehol, Walda Gang, Traktor, Doga a Trautenberk. Na podzim jsme 2022 odjeli své první celorepublikové klubové turné, které neslo název POPITCHI TOUR 2022. V březnu 2023 vyjíždíme na další turné, tentokrát k novému albu, turné ponese název Z KRVE TVÝ TOUR 2023.

YouTube: https://youtube.com/…aNe

Bandzone: https://bandzone.cz/…011

FB: https://www.facebook.com/…ane

Instagram: https://instagram.com/…2Y=

Webovky: https://dneskane.cz

LIQUID JESUS (heavy rock'n'roll punk - Brno)

Kapela Liquid Jesus se pomalu ale jistě začala formovat v květnu 2015.

V následujícím roce přišly první koncerty a vydání třískladbového EP 'Time Machine'. Od té doby si Liquid Jesus zahráli jako support kapel Get Dead (USA), Johnny Firebird (GER), Nowherebound (USA), Michale Graves (ex-MISFITS), Adam Bomb (USA), UK SUBS (UK), The Vibrators (UK) nebo ex-člena legendárních W.A.S.P. Chrise Holmese.

Díky výhře v soutěži 'Metrem na Čarodějáles' vystoupili také na Čarodějálesu 2017, jež přivítal i zvučná jména jako Clawfinger (SWE), Dog Eat Dog (USA) a další.

V dubnu 2017 kapela vydala dva samostatné singly 'Misunderstood Soul' a 'Let's Go' a v srpnu 2020 EP 'Liquid Jesus' na MC.

Kapela si za dobu své existence prošla několika personálními změnami. V současnosti se jedná o čtyřčlenné uskupení, které tvoří zpěvák Mates (od 2020), kytarista Danny (od 2018), baskytarista Lucas (od 2015) a bubeník Žili (od 2018).

Vlastní tvorbu Liquid Jesus často označují pojmem 'heavy rock’n’roll punk', neboť je těžké styl jednoznačně zaškatulkovat. Jedná se o energickou fúzi kytarových žánrů, která je ovlivněna řadou různých kapel.

YouTube: www.youtube.com/…4TY

Bandcamp: liquidjesus.bandcamp.com/

Bandzone: bandzone.cz/…sus

FB: www.facebook.com/…nd/

Instagram: www.instagram.com/…nd/

THE DESPERATE MIND (punk rock, Brno)

Energická čtyřčlenná punk rocková kapela z Brna, ovlivněná především americkými punkovými kapelami nového milénia. Tvoří ji Martin J. Polák (zpěv, kytara), Filip Buršík (kytara), David Havelka (baskytara) a Winc Janeček (bicí). Kapela vznikla v roce 2011, v roce 2014 nahrála svoje první studiové EP "Symptoms of the Ignition" a v roce 2015 pak svoje debutové album "Amassed Sickness".

V roce 2016 se vydala na svoje první zahraniční koncerty do Rakouska a vydala nové EP "False Flag", po kterém vyrazila na tour po Evropě, zejména do Německa, Rakouska, Maďarska a Slovenska.

V roce 2020 vydala kapela svoje druhé studiové album "All Walls Will Fall".

YouTube: www.youtube.com/…6As

Bandcamp: thedesperatemind.bandcamp.com/

Bandzone: bandzone.cz/…ind

Facebook: www.facebook.com/…ind

 

Veškeré grafické práce Bully Design Studio 👊

https://www.facebook.com/….cz

Pořadatel