Předprodej byl ukončen

Nachmelenej pochoďák 2023
FESTIVAL / KONCERT / Gastro – Pivo / Hudba – Blues, Elektronika, Rock

Nachmelenej pochoďák 2023

sobota 22.7.2023 od 10:00
Obecní park, Bílá Třemešná

O akci

POUZE PŘEDPRODEJ 

7. ročník ochutnávek pivních speciálů doprovázený výstupem na horu Zvičinu. Start v centru Bílé Třemešné u Dvora Králové nad Labem mezi 10. a 13. hodinou 22. 7. 2023

 


10 KILOMETRŮ
Čeká tě desetikilometrový okruh překrásnou krajinou Podkrkonoší. Při výstupu na horu Zvičinu ochutnáš 8 piv z různých minipivovarů po celé republice i zahraničí. Na celé trase tě budou doprovázet krásné výhledy na Krkonoše, Orlické hory a Český ráj. Na Zvičině můžeš navštívit i rozhlednu. 

8 PIVNÍCH STYLŮ
Každé pivo, které na trase ochutnáš bude se vší láskou a péčí čepované z předchlazeného sudu. Každé z nich se řadí k jinému pivnímu stylu a vaří ho v jiném minipivovaru. Vedle klasických českých ležáků tak budeš moct ochutnat i piva svrchně kvašená všemožného druhu (IPA, APA, Berliner Weisse, Gosé atd.). Pivovary a jednotlivá piva jsme pečlivě vybrali v rámci celé republiky, ale i zahraničí. Jedno z osmi piv na trase bude čepované z mobilního tanku.

TANK A PIVO NAVÍC

První pivo, které na tebe v rámci vstupenky čeká a doprovodí tě na trasu, poteče z prototypu mobilního tanku. Ten naplníme v pivovaru a přivezeme na místo den předem. Pivo tak bude uklidněné, ale zároveň zcela čerstvé.

Další tank piva bude pak k prodeji po celý den v areálu akce. A nebude v něm nic jiného než skvělá světlá jedenáctka z pivovaru Trautenberk.

VSTUPNÉ
Cena vstupenky zahrnuje celodenní program pochoďáku, vystoupení kapel, kvízy, soutěže, dekorované pivní sklo s logem akce, festivalový lanyard se startovní kartou a samozřejmě pivo na trase. Máš na výběr ze čtyř variant vstupného - třetinka, půllitr, tuplák a nově i nealko!

KAPELY
Po pochoďáku na tebe čekaj koncerty několika kapel různých žánrů, aby ses pobavil, ať už posloucháš cokoliv. Letošní ročník zahrajou:

avaroM dnabseulB (60s/70s cover band / Zlín)

The Rocket Dogz (psychobilly-punk / Praha)

Deaf Hearth (rock'n'roll / Praha)

Více o kapelách na našich sociálních sítích a webu.

 

DALŠÍ INFO

Kromě výborných piv, krásné trasy, hudby a nabytých poznatků se můžeš těšit na bohaté občerstvení zahrnující grilované kýty, kotlíkový guláš, vegetariánské pochoutky a mnoho dalšího. Občerstvení bude čekat taky na trase v místních restauracích - Hotel Lázně pod Zvičinou a Raisova Chata na Zvičině.

Na akci budeš moct stanovat. Prostor pro stany bude vyznačený. Trasu lze absolvovat třeba i s kočárkem, bude vyznačena trasa s lehčím terénem. Trasou tě bude provázet zajímavý pivní kvíz a informační tabule o místních zajímavostech. Na akci můžeš vzít svého čtyřnohého mazlíka, ale nezapomeň si ho zajistit (vodítko, košík). Za jakýkoliv problém festival neručí, díky za pochopení.

 

Víc info, fotogalerii atd. najdeš na nachmelenejpochodak.cz

Více informací

Víc info, fotogalerii atd. najdeš na https://www.nachmelenejpochodak.com