Předprodej byl ukončen

Přednáška Heleny Máslové s koncertem kapely Tranzan
KONCERT / ONLINE / PŘEDNÁŠKA / SHOW / VYSTOUPENÍ / TANEČNÍ PARTY / Osobní rozvoj / Vzdělávání / Zdraví / Životní styl

Přednáška Heleny Máslové s koncertem kapely Tranzan

neděle 25.6.2023 od 15:00
Park za Záložnou, Rousínov

O akci

Přednáška Heleny Máslová na téma: Moudrost těla a koncert kapely Tranzan.

 

Jaký životní styl mají lidé, kteří se dožijí více než sta let? Jak souvisí vztah tělo-mysl-duše? Proč není možné tento vztah oddělit a proč nesmíme na tento vztah zapomínat?

Lékařka Helena Máslová se s námi v kombinaci svých odborných znalostí, zrající moudrosti a hluboké empatie podělí o to, co pro sebe můžeme v každém věku udělat, aby se naše tělo cítilo co nejlépe a žilo se nám s chutí.  Dozvíme se co vedlo Helenu k holistickému pohledu na lidské zdraví.

Přednáška je nejen pro ženy, ale i pro muže.

 

Helena Máslová je lékařka, která se zabývá psychosomatikou. Vystudovala lékařskou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Pracovala na gynekologicko-porodnickém oddělení, na lůžkovém interním oddělení i v léčebně dlouhodobě nemocných. Zkušenosti ze všech těchto pracovišť ji přivedly k psychosomatické a primární medicíně a posléze k založení Centra psychosomatické péče. Nyní se věnuje zejména psychogynekologii, ženskému zdraví a reprodukci z pohledu psychosomatických souvislostí.

 

Zpěvák Radek Malý předává ve svých písních silné vědomé sdělení, zpěv sdílený s publikem, divoké taneční rytmy, meditační klid to jsou prameny, které se spojují v jedinou řeku lásky a vděčnosti. Písně, které skrze Tranzan proudí, jsou čistou oslavou bytí. Nechybí tedy u zrození, svatby, smrti, obřadů věnovaných živlům, ročním obdobím či oslavy právě této chvíle. Ponořte se do tohoto proudu a nechte se unášet. Vše, co se na této cestě bude dít, je v pořádku.

 

  • KDY: 25. června 2023, 15.00 – 19.00
  • KDE: Park za Záložnou, Sušilovo náměstí 2/6, Rousínov u Brna
  • Koná se za každého počasí, Záložna nabízí i vnitřní prostory v případě deště.
  • CENA: 450 Kč do 5. června, 490 Kč do 25. června, 550 Kč na místě
  •  Sledování přednášky Heleny Máslové ze záznamu je možné za 300 Kč
  •  Děti do 12 let zdarma.
  •  S sebou jóga matku nebo deku. 😊
  • Občerstvení lze zakoupit v parku

 

V případě storna ze strany pořadatele bude cena vstupenky vrácena nebo bude přednáška s koncertem přesunuta na jiný datum. Platba za vstupenku je nevratná, lze ji ale převést na jinou osobu.