Předprodej byl ukončen

Fantom na zámku - Konopiště
KONCERT / Hudba – Klasika

Fantom na zámku - Konopiště

sobota 12.8.2023 od 20:30
Zámek Konopiště, Benešov

O akci

Představitelé Fantoma opery zazpívají na zámku Konopiště

V sobotu 12.8. zazní od 20:30 pod širým nebem na nádvoří zámku Konopiště písně z českých a světových muzikálů v podání hlavních představitelů světoznámého muzikálu Fantom opery Radima Schwaba a Moniky Sommerové.

Těšit se můžete na The Music Of The Night, jednu z ústředních písní muzikálu Fantom opery a hitů z muzikálů: DRACULA, KYTICE, SUNSET BOULEVARD, HELLO DOLLY!, OBRAZ DORIANA GRAYE, EXCALIBUR, WEST SIDE STORY nebo OSOBNÍ STRÁŽCE.

 

Účinkují

  • Radim Schwab
  • Monika Sommerová

 

Časový harmonogram

20:00 Otevření areálu pro diváky
20:30 Zahájení koncertu
22:00 Ukončení koncertu

Více informací

Zakoupením vstupenky automaticky držitel vstupenky souhlasí s pravidly stanovenými pořadatelem. Pravidla pro návštěvníky akce FANTOM NA ZÁMKU - 2023 naleznete na webu www.fantomnazamku.cz v sekci PRAVIDLA nebo na https://www.fantomnazamku.cz/pravidla. Z výňatku pravidel: 

Zakoupené vstupenky se nevrací ani nevyměňují. Při zakoupení si zkontrolujte správnost údajů na vstupence, na pozdější reklamace nemůže být brán zřetel.

Vstupné se vrací pouze v případě zrušeného představení a není-li stanoveno jinak.

V případě vrácení vstupného se vrací návštěvníkovi částka ve výši 75% z koncové ceny vstupného a to z důvodů spojených s náklady vzniklé pořadateli či prodejci za účelem prodeje vstupenky. Pořadatel si vyhrazuje lhůtu 30 dnů na vrácení vstupného od doby obdržení písemné žádosti návštěvníka. Vstupné bude vráceno bankovním převodem a žádost zaslána na emailovou adresu kterou zákazník použil při nákupu vstupenky.

Za ztracené vstupenky není poskytována náhrada.