Předprodej byl ukončen

S PÍSNĚMI KARLA GOTTA - Ondřej Provazník & Felix Slováček
KONCERT / Hudba – Pop

S PÍSNĚMI KARLA GOTTA - Ondřej Provazník & Felix Slováček

pátek 14.7.2023 od 20:00
Státní zámek Kynžvart, Lázně Kynžvart

O akci

Muzikantská legenda Felix Slováček a Ondřej Provazník vystoupí společně na zámku Kynžvart s vybranými hudebními hity Karla Gotta! 

V pátek 14.7. zazní od 20:00 pod širým nebem na nádvoří zámku Kynžvart známé písně z repertoáru nejznámějšího českého zpěváka Karla Gotta.

Hostem večera bude zpěvačka, herečka a moderátorka Anna Julie Slováčková.
Těšit se můžete na hity: Být stále mlád, Stokrát chválím čas, Zůstanu svůj, Lady Carneval, Krev toulavá a mnoho dalších....

 

Časový harmonogram

19:00 Otevření areálu pro diváky
20:00 Zahájení koncertu 1.část
20:45 Přestávka (15min)
21:00 Zahájení koncertu 2.část
21:30 Ukončení koncertu

 

Více informací

Účinkují:

Felix Slováček starší,vlastním jménem Antonín Slováček který letos slaví své 80 jubileum je významný český klarinetista, saxofonista, hudební skladatel a dirigent. Kromě svého působení v oblasti populární hudby se dobře uplatnil také jako interpret klasického klarinetového repertoáru. Bývalý člen Orchestru Karla Vlacha, dlouholetý sólista Orchestru Ladislava Štaidla (1969–1986) a pozdější šéfdirigent Tanečního orchestru Československého rozhlasu, který dnes řídí pod pozměněným názvem jako svůj vlastní big band.

 

Ondřej Provazník je český zpěvák zpívající převážně písně z repertoáru Karla Gotta. V roce 2015 natočil svůj debutový singl "Ranní svit", který si také sám otextoval. Píseň se setkala s tak velkým ohlasem, že k ní byl dotočel i klip, aby se mj. mohla vysílat na TV OČKO, a dalších.

V Létě roku 2020 dostal od Karel Gott Agency s.r.o., svolení se na svých vystoupeních uvádět s teď již registrovanou značkou Karel Gott a tím dal oficiálně vzniknout projektu "Ondřej Provazník - S písněmi Karla Gotta". Název projektu byl postaven na tom, aby se důrazně lišil od ostatních "revivalových" a "cover" zpěváků.