Předprodej byl ukončen

SUHR webinář: Jak na nábor ajťáků
ONLINE / PŘEDNÁŠKA / Vzdělávání

SUHR webinář: Jak na nábor ajťáků

středa 7.6.2023 od 18:00
Zoom, Online

O akci

IT nábor

IT nábor od začátku do konce. Společně se na webináři dozvíme, jak si nábor rozplánovat, jak najít ty správné lidi, jak je nadchnout a zaujmout. Podíváme se na celý proces od plánování, přes sourcing, nastavování náborového procesu až po podání nabídky nebo zamítnutí kandidáta. Řekneme si také specifika technického náboru a "patero" technical IT recruitera. A hlavně se podíváme na praktické příklady z praxe a jak bychom je řešili.

Na co se na webináři konkrétně a prakticky zaměříme:

  • Jak používat moderní nástroje na hledání relevantních kandidátů v IT
  • Jak postavit náborový proces detailně ale efektivně
  • Jak podat bezkonkurenční nabídku
  • "Patero" skvělého recruitera

Pro koho je webinář vhodný?

Webinář je určen zejména pro juniornější HRisty, kteří pronikají do světa IT náboru, ale ostatním kolegům, kteří chtějí obohatit své náborářské dovednosti o IT. 

O lektorce:

Dominika Valovičová

Osmým rokem je spokojená jako Technical Recruiter. Začala v malé IT agentuře Recberry jako Sourcer s nulovýma znalostmi. Pokračovala do IT konzultační firmy Inventi, kde se podílela už na celém náborovém procesu. Poté ale chtěla zkusit čistě interní nábor, a to se jí povedlo v Rohlíku, kde byla ale agenda širší a Dominika věděla, že se chce věnovat čistě recruitmentu a tak přijala výzvu od ShipMonku, kde už třetím rokem buduje RnD tým. Má jasné cíle, konkrétní budget a je na ní jak daných cílů dosáhne. Náborový proces tvoří, vylepšuje, lidí hledá, oslovuje, provází celým procesem, předává nabídky, zamíta uchazeče, pracuje s budgetem, prioritami, zodpovědností a skvělým týmem.

Všem registrovaným je k dispozici po skončení webináře záznam! 

Těšíme se!

SUHR tým

 

*Přihlášením na SUHR akce souhlasíte se Zásadami zpracování osobních údajů, které naleznete na https://suhr.cz/ochrana-osobnich-udaju/.