Předprodej byl ukončen

Plantcon 2023
KONFERENCE / KONGRES / Zájmy / Hobby

Plantcon 2023

16. – 17. června 2023 od 10:00
KUMST, Brno

O akci

Plantcon je konference o pokojových kvítkách pro profíky i nadšence. V pátek workshopy, přednášky a panelové diskuze o kvítkách. Přijď na bingo a vyhlášení Kvítka roku 2023. Večer párty v civilu nebo v převleku za tvoje oblíbené kvítko s drinkama a DJ house setem na dvorku KUMSTU uprostřed rostlin. V sobotu kvítkový bazar, market s raritníma pokojovkama a doplňkama k pěstování a další workshopy.

Všechny informace, který potřebuješ vědět, najdeš na Instagramu nebo na FB události.

Více informací

Cena vstupenek na místě bude 200,-. Zveme vás k zakoupení vstupenek v předprodeji.

 

V případě, že máte zájem o účast na workshopu, je nutné zakoupit i základní vstupenku na akci.

 

Na Plantconu jsou vítané děti a psí doprovod. Děti do 12 let mají vstup zdarma. Všechny velikosti a rasy psů mají vstup zdarma.

Akce je finančně podpořena prostředky statutárního města Brna.

 

 

Zakoupením vstupenky souhlasíte s:

Souhlasím s tím, aby společnost Kvítka v bytě s.r.o., Nové Sady 988/2, 602 00 Brno (dále jen „Pořizovatel“) pořídila fotografie a videozáznam mé osoby.

Dále souhlasím s užitím pořízených fotografií a videozáznamu, ať už v podobě hmotné či digitalizované (nehmotné) pro veškeré propagační materiály Pořizovatele, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (např. webové stránky, sociální sítě, tiskoviny).            

Rovněž souhlasím s tím, aby Pořizovatel poskytl licenční oprávnění k užití fotografií a videozáznamů jakýmkoli třetím osobám, a to zejména pro účely vytvoření reklamních a marketingových materiálů Pořizovatele.

Souhlasím s tím, že fotografie a videozáznam můžou být změněny, použity jako součást díla souborného nebo může být použita pouze jejich část.

Současně s tím poskytuji k výše uvedenému účelu své výše uvedené osobní údaje (dále jen „údaje“) a poskytuji Pořizovateli svůj výslovný souhlas s tím, aby Pořizovatel, případně třetí osoby, jimž Pořizovatel poskytne licenci k užití fotografií a videozáznamů, tyto údaje shromažďovaly, zpracovávaly a ukládaly v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění.

Prohlašuji, že výše uvedenému textu plně rozumím a stvrzuji ho svým podpisem dobrovolně.